Duvarlar kırıldı, parmaklıklar kesildi! Örgütün hücrelerine girildi... / VİDEO

İstanbul'da terör örgütü DHKP-C’ye yönelik olarak düzenlenen operasyonda, Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın davasını görüldüğü mahkemeye ve yargılanan zanlılara provokasyon amaçlı eylem yapmayı planlayan 2 örgüt üyesi yakalanarak gözaltına alındı.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, terör örgütü DHKP-C'nin faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmaları kapsamında, Beyoğlu'nda, sabah saatlerinde helikopter destekli operasyon gerçekleştirildi.

beyoglunda-teror-operasyonu-korkuluklar-kesildi-duvarlar-balyozlarla-kirildi-_9133_dhaphoto1

Milliyet'ten Ferit Zengin'in haberine göre polis, Gençlik Federasyonu binasına girebilmek için uzun uğraş verdi.

beyoglunda-teror-operasyonu-korkuluklar-kesildi-duvarlar-balyozlarla-kirildi-_9133_dhaphoto2

Ekipler karşılarına çıkan çelik kapıları ve pencere korkuluklarını özel aletlerle kesip; balyozlarla duvarları deldikten sonra içeriye girdi.

beyoglunda-teror-operasyonu-korkuluklar-kesildi-duvarlar-balyozlarla-kirildi-_9133_dhaphoto3

Adreste yapılan aramalarda da çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildiği belirtildi.

beyoglunda-teror-operasyonu-korkuluklar-kesildi-duvarlar-balyozlarla-kirildi-_9133_dhaphoto4

Gözaltına alınan H.İ. ve R.K.'nin, bugünkü Berkin Elvan davası için adliyede toplanacak grupları provoke edeceği öne sürüldü.

Duvarlar kırıldı, parmaklıklar kesildi! Örgütün hücrelerine girildi... / VİDEO ile ilgili etiketler DHKP-C Beyoğlu MİT polis Operasyon berkin elvan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.