Düşüncesiz babanın motosiklet düzeneği şoke etti! Çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada...

Antalya'da bir babanın motosikletinde çocukları için kurduğu düzenek örenleri hayrete düşürdü. Trafikte seyir halindeyken görüntülenen tehlikeli düzenekte iki çocuğun kasksız bir şekilde seyahat etmesi büyük tepki çekti. İşte o tehlikeli yolculuk anları...

Olay, Antalya D-400 karayolu üzerinde yaşandı.

Antalya şehir merkezinden Serik istikametine gitmekte olan motosiklet sürücüsü bir babanın iki çocuğunun seyahati için bulduğu çözüm adeta pes dedirtti.

TEHLİKEYE DAVET ÇIKARDI

Kullandığı motosiklete sağ ve sol tarafta olmak üzere iki farklı puset yapan baba, çocuklarını bu pusetlere koydu. Çocukları ile birlikte karayolunda bu şekilde seyir eden baba, adeta tehlikeye davetiye çıkardı. Babanın ve çocukların birisinin kafasında kask olmaması ise büyük tepki çekti. Motosiklet karayolunda bir süre daha seyahat ettikten sonra gözden kayboldu.

SANİYE SANİYE KAMERADA

Yaşanılan o anlar ise bir başka sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Düşüncesiz babanın motosiklet düzeneği şoke etti! Çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada... ile ilgili etiketler Antalya Motosiklet Çocuk baba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.