Düşmeye başlayan uçak süpermarketin tam üzerine çakıldı!

Beechracft King Air 90 tipi bir uçak, Meksika’nın Morelos eyaletindeki Temixco kenti semalarında uçarken düştü. Düşen uçak bir süpermarketin tam üzerine çakıldı. Faciada 3 kişi hayatını kaybederken 5 kişi ise yaralı olarak kurtuldu.

Meksika’nın Morelos eyaletindeki yer alan Temixco kentinde yerel saatle 13.00 sularında çift motorlu Beechraft King Air 90 tipi bir küçük uçak süpermarketin üzerine düştü.

Düşmeye başlayan uçak süpermarketin tam üzerine çakıldı!

RAFLARIN ARASINA KADAR GİRDİ

Düşen uçağın enkazı, tek katlı bir yapı olan süpermarketin duvarını yıkarak rafların arasına kadar girdi. Morelos Sivil Savunma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, kaza sonucu uçakta bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirdi.

Düşmeye başlayan uçak süpermarketin tam üzerine çakıldı! - Resim : 2

SÜPERMARKETTE 4 KİŞİ YARALANDI, UÇAKTA İSE 1 KİŞİ YARALI OLARAK KURTULDU

Yetkililer, 1'i uçakta yolculuk eden diğer 4'ü ise süpermarketin müşterisi olan toplam 5 kişinin ise yaralandığını kaydetti. Yaralılar tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin, uçağın pilotu 47 yaşındaki Mauricio, 34 yaşındaki yardımcı pilot Paulina ve 46 yaşındaki yolcu Alejandra olduğu aktarıldı.

Düşmeye başlayan uçak süpermarketin tam üzerine çakıldı! - Resim : 3

KAZANIN NEDENİ HENÜZ BİLİNMİYOR

Uçağın düşmeden yaklaşık 1 saat önce Meksika'nın Guerrero eyaletinin Acapulco kentindeki havaalanından kalktığı ifade edildi. Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, Morelos Başsavcılığı ise olayla ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Düşmeye başlayan uçak süpermarketin tam üzerine çakıldı! - Resim : 4

 

Düşmeye başlayan uçak süpermarketin tam üzerine çakıldı! ile ilgili etiketler Meksika uçak kaza süpermarket düştü uçak kazası beechraft
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.