Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın korku dolu anları! Otelden tahliye edildiler

Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Dusko Tosic'in Sırp şarkıcısı eşi Jelena Karleusa, Milas'ta tatil yaptığı sırada yangının kaldığı otele sıçraması üzerine büyük bir panik yaşadı. 42 yaşındaki iki çocuk annesi Karleusa, Instagram'dan otelden tahliye edildiği anları yayınladı.

Beşiktaşlı eski futbolcu Dusko Tosiç'in eşi Jelena Karleusa, Türkiye'de tatilini sürdürüyor. Ünlü futbolcu Tosiç'in eşi Jelena Karleusa'nın Muğla'nın Milas' ilçesinde tatil yaparken yangının kaldığı otele kadar sıçradığı haberiyle büyük korku yaşadı.

Muğla Milas yangın


Muğla'nın Milas ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Milas'a kadar ulaşan yangın, bir de o bölgede bulunan otele kadar ilerledi. Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa sosyal medyadan otelden tahliye edildikleri anlara dair bir video paylaştı.


Muğla Milas yangın


YANGIN KALDIĞI OTELE İYİCE YAKLAŞTI

Yangın otellerin bulunduğu bölgeye sıçradı. Jelena Karleusa'nın çektiği videoda yangının otele iyice yaklaştığı görüldü.

KORKU DOLU O ANLAR KAMERADA

Jelena Karleusa ve otelde kalan vatandaşların tekneyle güvenli bölgelere taşındığı anlar da kameralara anbean yansıdı. Ekipler, yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın korku dolu anları! Otelden tahliye edildiler ile ilgili etiketler Muğla Milas Orman Yangın Jelena Karleusa Dusco Tosic

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.