Sırp tankı Dusko Tosic geri döndü

Kasımpaşa’nın devre arasında kadrosuna kattığı tecrübeli savunma oyuncusu Dusko Tosic, 1007 gün sonra Süper Lig’de 11’de maça çıktı. Sırp futbolcu, Gençlerbirliği ve Beşiktaş formalarıyla Süper Lig’de 6 sezon mücadele etmişti.

Çin kariyeri sona eren ve Süper Lig'e Kasımpaşa formasıyla geri dönen Dusko Tosic, Lacivert-Beyazlılar'ın Hatayspor 1-4 mağlup olduğu 24. hafta mücadelesine ilk 11'de başladı. Son olarak Beşiktaş formasıyla 7 Mayıs 2018 tarihinde Kayserispor maçında Süper Lig’de 11'de maça başlayan 36 yaşındaki futbolcu, 1007 gün sonra Türkiye’de bir maça 11’de çıkmış oldu.

Son olarak Çin'in Guangzhou R&F takımında forma giyen 36 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz hafta Çaykur Rizespor maçının uzatma dakikalarında oyuna dahil olmuştu. Deneyimli savunmacı Gençlerbirliği ve Beşiktaş formalarıyla Süper Lig’de 6 sezon mücadele etmişti.

Sırp tankı Dusko Tosic geri döndü

HATAYSPOR LİGİN EN İYİSİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Rakibimiz, ligin kontratağı en iyi oynayan takımı. Oynanan oyun iyiydi, bizim adımıza yazık oldu. Üzücü bir skor oldu” dedi. Çapa, şunları söyledi:

“Hatayspor, ligin sürpriz takımı. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Önde hareketli oyunculara sahipler. Ligin kontratağı en iyi oynayan takımı. İlk devre olumlu, dengeli bir maçtı. Ta ki geriye düşene kadar. Gereksiz yere geride topu tutmamız en büyük zaaflarımızdan birisi. Zaman zaman o riskleri almamak gerekiyor. Yapmış olduğumuz hata pahalıya mal oldu.

İkinci devre önde basarak, risk alarak oynadık. 1-1’i yakaladık. Öncesi ve sonrasında da pozisyonlara girdik. İstatistiklere baksak kimse 4-1 kaybettiğimize inanmaz. Ama bu veriler bize bir şey kazandırmıyor. Yine kendi hatamızla 2-1 geri düştük. Bundan sonra risk alarak oynamak zorunda kaldık. 2-2’yi bulacak pozisyonlar oluştu ama rakibimiz, kontraya çıkışlarıyla bizim savunmadaki dengesiz durumu net şekilde değerlendirdi. Oynanan oyun iyiydi, bizim adımıza yazık oldu. Üzücü bir skor oldu." 

Sırp tankı Dusko Tosic geri döndü ile ilgili etiketler Kasımpaşa Dusko Tosic
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.