Dusko Tosic Beşiktaş'a geri dönmek istiyor

2015-2018 yılları arasında Beşiktaş forması giyen ve Siyah-Beyazlı kulübün unutulmaz isimleri arasına girmeyi başaran Dusko Tosic, Çin'de sıkıldı... Sırp savunma oyuncusunun menajeri, Tosic'in devre arasında Beşiktaş'a geri dönmeyi çok istediğini açıkladı.

Beşiktaş'ın unutulmaz savunma oyuncularından Dusko Tosic, Siyah-Beyazlılar'a geri dönmek istiyor. 2018 yazında Çin'in Kartal'a 4.5 milyon euro kazandırarak Çin'in Guangzhou R&F takımına transfer olan Sırp futbolcu, koronavirüs sebebiyle sekteye uğrayan Çin Ligi'nde bu sezon 12 maça çıkıp 2 de gol attı.

Tecrübeli futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak Fanatik gazetesinden açıklamalarda bulunan menajeri Milos Malenovic, "Tosic, form olarak oldukça iyi bir seviyede. Takımının en önemli oyuncularından biri ve geçen hafta attığı golle haftanın en iyileri arasına girdi. Kulübüyle sözleşmesi ocak ayında bitecek. Şimdi geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz" dedi.

Dusko Tosic Beşiktaş'a geri dönmek istiyor

AKLI DA KALBİ DE BEŞİKTAŞ'TA

35 yaşındaki Tosic için şimdiden 2 teklif aldıklarını söyleyen Malenovic, "Guangzhou RF, Tosic'le yeni sözleşme imzalamak istiyor. Ancak o, Çin'deki misyonunu tamamladığına inanıyor. 35 yaşında olmasına rağmen hâlâ birkaç yıl daha futbol hayatına devam etmeyi planlıyor. Kulübü dışında Türkiye'den de bir teklif aldık. Ancak Dusko'nun kalbi Beşiktaş'tan yana. Eski kulübüyle ve taraftarıyla özel bir bağı var. Ocak ayında Çin macerasını tamamladıktan sonra Beşiktaş'a geri dönmeyi istiyor." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlıların mevcut ekonomik durumuyla ilgili olarak bilgilerinin bulunduğunu söyleyen menajer Milos Malenovic, "Eğer Beşiktaş isterse düşük bir maaş da önerse Tosic o formaya geri dönmek için gerekli fedakârlığı yapacaktır." sözlerini sarf etti. 

Dusko Tosic Beşiktaş'a geri dönmek istiyor ile ilgili etiketler Çin Beşiktaş Guangzhou R&F Dusko Tosic
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.