Düşen eğitim uçağının pilotundan acı haber

İstanbul Hezarfen Havalimanı’ndan havalanan bir eğitim uçağı dün Büyükçekmece Gölü kıyısında düşmüştü. Uçakta enkaz içerisinde yaralı olarak kurtulan ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan pilottan acı haber geldi. Pilotaj öğrencisi Beytullah Nart bugün hayatını kaybetti.

İstanbul Büyükçekmece'deki Hezarfen Havaalanı'ndan kalkış yapan Ayjet Uçuş Okulu'na ait eğitim uçağı boş araziye düşmüştü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Kazada yalnız uçuş yapan Özyeğin Üniversitesi Pilotaj Bölümü öğrencisi Beytullah Nart ağır yaralı olarak kurtulmuş ve hastaneye kaldırımıştı. Pilotaj öğrencisi Beytullah Nart hayatını kaybettiği öğrenildi.

Düşen uçakta ilk dakikalarda edinilen görüntülerde sağ olduğu ve boyunlukla kurtarılarak hastaneye kaldırıldığı görülen Lisans öğrencisi Beytullah Nart'ın durumu daha sonra ağırlaşmıştı.

Düşen eğitim uçağının pilotundan acı haber

Düşen eğitim uçağının pilotundan acı haber ile ilgili etiketler Büyükçekmece eğitim uçağı uçak kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.