Frutti Extra Bursaspor takımın başına Dusan Alimpijevic'i getirdi

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor, Tutku Açık'tan boşalan başantrenörlük görevine Dusan Alimpijevic'in getirildiğini duyurdu. 34 yaşındaki Sırp koç, son olarak Rusya'nın Avtodor Saratov takımını çalıştırmıştı.

ING Basketbol Süper Ligi'ne ve EuroCup'ta istediği sonuçları bir türlü alamayan Frutti Extra Bursaspor çareyi oç değişikliğinde buldu. Geçtiğimiz gün başantrenör Tutku Açık'ın görevine son veren Bursa ekibi, Dusan Alimpijevic'i takımın başına getirdi. Sırp koç sezon sonuna kadar anlaşıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Sayın Alimpijevic'e Bursaspor ailesine hoş geldin diyor, basketbol takımımızın başında kendisine başarılar diliyoruz." ifadesine yer verildi.

Frutti Extra Bursaspor takımın başına Dusan Alimpijevic'i getirdi

Frutti Extra Bursaspor takımın başına Dusan Alimpijevic'i getirdi ile ilgili etiketler Basketbol Süper Ligi Basketbol Frutti Extra Bursaspor Dusan Alimpijevic
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.