Dursun Özbek'ten imza töreninde flaş açıklamalar!

Galatasaray'ın yeni transferi Mariano ile resmi sözleşmeye imza attı. Kulüp başkanı Dursun Özbek imza töreni sonrası açıklamalarda bulundu.

İki gün önce görüşmelere başlandığını KAP'a bildiren Galatasaray, Mariano'yu İstanbul'a getirmişti.

Oyuncu ile yapılan son görüşmeler de olumlu sonuçlandı. 31 yaşındaki sağ bek, bugün kendisini Galatasaraylı yapacak sözleşmeyi imzaladı.

Brezilyalı yıldız, bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçmişti.

skhfskfsd

DURSUN ÖZBEK'TEN SNEİJDER AÇIKLAMASI

Dursun Özbek'ten imza töreninde hazır bulundu. Mariano'yu 3 yıllığına Galatasaray'a bağlayan imzayı birlikte atan Özbek, imza sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı. İşte Özbek'in imza töreninde yaptığı önemli açıklamalar;

İlk olarak Sneijder sorularına yanıt veren Özbek, "Sneijder kararı tek taraflı alınmış bir karar değil. Mayıs ayında kendisiyle konuşuldu. Antrenör istemedi polemiği yanlış. Galatasaray tarihinde oyuncular misyonlarını tamamlar, hatıraları olur, kariyer planlaması çerçevesinde ayrılık kaçınılmazdır." dedi.

"ÖSTERSUND MAÇI KAZAYDI"

Östersunds maçı bir kazaydı diye söze başlayan Özbek, "Perşembe günü takım bu kazanın telafisi için en iyisini yapacaktır. Seyirciyi tatmin eden, daha güzel futbol oynayan bir takım yaratmak istiyoruz. Bir değişikliğe ihtiyaç var." diye konuştu

"LUCESCU İLE GÖRÜŞMEDİK"

Şu an teknik direktörü arayışında değiliz. Lucescu, Galatasaray'a hizmet vermiş, başarılı ve saygı duyduğumuz, sevdiğimiz bir isim ancak kendisiyle herhangi bir görüşmemiz olmadı.

TUDOR TEPKİSİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Tudor'un arkasında mısınız?" biçimindeki soruya tepki gösterdi.
Özbek, "Tudor'u biz getirdik. Kendisi şu an futbol takımının teknik direktörü. Kendisinin başarılı olacağını planlayarak takımın başına getirdik. Yönetimin neresinde olması lazım? Elbette ki arkasındayız." ifadelerini kullandı.

"MUSLERA KALACAK!"

Muslera hakkındaki ayrılık haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Özbek, "Böyle şeyleri nasıl uyduruyorsunuz bilmiyorum. Muslera, son derece güvendiğimiz, başarılı bir oyuncu. Daha uzun yıllar Galatasaray'a hizmet edecek. Bu haberleri sadece kınıyorum" dedi.

Dursun Özbek'ten imza töreninde flaş açıklamalar! ile ilgili etiketler Galatasaray mariano imza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.