Dursun Özbek'in ilk hamlesi belli oldu: Torrent için kararını verdi

Galatasaray'da başkanlık seçimi sonrası göreve gelen Dursun Özbek'in ilk icraatı belli oldu. Özbek'in mazbatasını aldıktan sonra teknik direktör Torrent'in görevine son vermesi bekleniyor. Özbek'in, Torrent ile yolları ayırmak için 2 milyon 160 bin dolar ödemesi bekleniyor.

Galatasaray 'da geride kalan sezonda Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Burak Elmas yönetimi göreve İspanyol Teknik adam Domenec Torrent'i getirmişti. Torrent'in performansı camiayı çok tatmin etmedi. Yeni gelecek yönetimin de kendisiyle devam etmeyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

DURSUN ÖZBEK'İN İLK İCRAATI OLACAK

Galatasaray'da 39. başkan olarak seçilen Dursun Özbek Torrent'le yola devam etmeyecek. Özbek seçim öncesi yaptığı konuşmada konuya temkinli yaklaşarak "Konuyla ilgili arkadaşlarımız çalışıyor. Öncelikle Torrent’in sözleşmesine bakmamız lazım. Hoca konusundaki planımız hazır" demişti.

MAZBATASINI ALDIKTAN SONRA HAREKETE GEÇECEK

Özbek ve yönetiminin salı günü başkanlık mazbatasını aldıktan sonra ilk icraat olarak Torrent'le yolları ayırması bekleniyor. Ayrıca Özbek'in İspanyol teknik adamın yardımcılarıyla birlikte 1 yıllık hak edişi olan 2 milyon 160 bin euronun ödenmesi gerekiyor.

İspanyol teknik adam Galatasaray'ın başında 20 maça çıkmış 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet almıştı. 59 yaşındaki Torrent'in galibiyet ortalaması 1.39 olmuştu.

Dursun Özbek'in ilk hamlesi belli oldu: Torrent için kararını verdi ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek Torrent
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.