Dursun Özbek’in ekibinde yer alan Erden Timur: Bundan sonra sorumluluk büyük

Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek’in ekibinde yer alan Erden Timur, çok mutlu olduklarını belirterek, "Bundan sonra sorumluluk büyük. Yapacak da çok iş var. Taraftarımızın da beklentisi büyük. İnşallah layık olabileceğiz. Çok zorlu bir süreç bekliyor" dedi.

Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Özbek daha sonra ekibiyle birlikte Galatasaraylılar Derneği’ne gitti. Dernekte Dursun Özbek'in ekibinde yer alan Erden Timur Öztürk, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.

Galatasaray için keyifli bir akşam olduğunu söyleyen Timur, "Çok mutluyuz. Her şey güzel sonuçlandı. Eşref Hamamcıoğlu’nun ekibi de çok iyi mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. Bundan sonra sorumluluk büyük. Yapacak da çok iş var. Taraftarımızın da beklentisi büyük. İnşallah layık olabileceğiz. Çok zorlu bir süreç bekliyor. Önümüzde çok uzun bir yol var. Yapacak da çok iş var. Çok çalışacağımız günler bekliyor. İnşallah sportif anlamda da güzel şeyler bekliyor" diye konuştu.

Dursun Özbek’in ekibinde yer alan Erden Timur: Bundan sonra sorumluluk büyük

Dursun Özbek’in ekibinde yer alan Erden Timur: Bundan sonra sorumluluk büyük ile ilgili etiketler Galatasaray Dursun Özbek eşref hamamcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.