Dursun Özbek Kimdir, Nereli? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Teknik Direktör Adayı Kim?

Galatasaray'da yeni başkan Dursun Özbek oldu. Galatasaray seçimli olağan genel kurulunda yarıştığı Eşref Hamamcıoğlu'nu geride bırakarak ikinci kez başkan seçilen Dursun Özbek kimdir, nereli? Seçim öncesinde iddialı konuşmaları ve vaatleriyle gündeme gelen Dursun Özbek'in serveti ne kadar, hoca adayı kim? İşte detaylar...

Galatasaray'da başkanlık seçimi sonuçlandı. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun aday olarak yarıştığı seçim Tevfik Fikret Salonu'nda yapıldı. 2015-2018 yılları arasında Galatasaray başkanlığı yapan Dursun Özbek ikinci kez GS Başkanı oldu. Sarı kırmızlı taraftların da yakından takip ettiği seçim sonrası "Dursun Özbek kimdir, nereli? Dursun Özbek serveti ne kadar, hoca adayı kim? soruları gündeme geldi.

Dursun Özbek'in ikinci kez Galatasaray Başkanlığına seçilmesi camiayı sevince boğdu. 2015-2018 yılları arasında başkanlık görevini yürüten Özbek, seçim öncesi yaptığı konuşmalar ve iddialı vaatleriyle gündeme gelmişti. 73 yaşında olan Dursun Özbek Giresunludur. Şebinkarahisar ilçesinde dünyaya gelmiştir.

DURSUN ÖZBEK KİMDİR, NE İŞ YAPIYOR?

İkinci kez GS başkanı olan Dursun Özbek 1972 yılında otomotiv sektörüne adım atmıştır. 1988 yılından bu yana turizm sektöründeki yatırımları olan Özbek, Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul'da, Antalya‘da Kimeros ve Mabiche otelleri ile hem yatırımcı hem de işletmeci olarak iş hayatına devam etmektedir.

Dursun Özbek'in listesinde kimler var?

Yönetim Kurulu:

Asil: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Eray Yazgan, Levent Yaz, Cemal Özgörkey, İsmail Sarıkaya, Mehmet Cibara, Dikran Gülmezgil.

Yedek: Can Natan, Emir Aral, Cansu Ak, Tanur Lara Yılmaz, Cem Soylu.

Dursun Özbek Kimdir, Nereli? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Teknik Direktör Adayı Kim?

Denetim Kurulu:

Asil: Ömer Çirkin, Fabrizio Casaretto, Ethem Baturalp Pamukçu.

Yedek: Merve Deniz Örken, Hasan Can Külahçıoğlu, Canan Dilara Kızılyalın Uç.

Sicil Kurulu:

Asil: Mehmet Çağatay Altınlı, Kenan Altıntaş, Hayri Gürkan Eliçin, Okan Güngör, Özcan Karamahmutoğlu, Berat Uygur, Burçin Aslan.

Yedek: Ozan Bingöl Yurtsever, Yakup Peker.

Disiplin Kurulu:

Asil: Hakkı Akil, Mithat Can Baydarol, Muharrem Remzi Tan, Hasan Mehmet Tirali, Aydın Önder, Ahmet Murat Canaydın, Ali Baran Öztürk.

Yedek: Ali Güray Kızılay, Nuri Bora Ebussuutoğlu, Sencer Seren, Günran Çalın, Ahmet Mert Gülşen

Dursun Özbek'in Teknik Direktör Adayı Kim?

Yeniden Galatasaray Başkanlığına seçilen Dursun Özbek, teknik direktör adaylarını seçim öncesi açıklamaktan kaçınmıştı. Taraftar grupları arasında konuşulan ise Dursun Özbek'in başkan olması halinde Fatih Terim ile çalışmak istediği söyleniyor.

Dursun Özbek Kimdir, Nereli? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Teknik Direktör Adayı Kim? ile ilgili etiketler dursun özbek kimdir dursun özbek nereli dursun özbek kazandı mı gs başkanı kim oldu teknik direktör adayı kim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.