Dursun Özbek de çileden çıktı! Hakemlere isyan etti...

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçı sonrası hakem kararlarına isyan eden sportif direktör Cenk Ergün'e destek verdi

Trabzonspor maçı sonrası sportif direktör Cenk Ergün'ün isyanına başkan Dursun Özbek'ten destek geldi.

Sporx'te yer alan habere göre, hakemler ve federasyon konusunda bugüne kadar ılımlı yaklaşımlarıyla dikkat çeken başkan Dursun Özbek sonunda isyan ederek, "Cenk'in yerinde ben olsaydım orada o mikrofonlara bende benzer şeyler söylerdim. Yazıktır, ayıptır günahtır bu çocuklara. Sesimizi çıkartmıyoruz ama canımız acıyor" dedi.

Özbek, sportif direktör Ergün'ün gündem olan sözleriyle ilgili olarak, "Trabzon'da başımıza gelenler öyle basit şeyler değil. Böyle maç mı yönetilir. Yazık bu çocukların emeğine, ayıp, günah. Kırmızı kart olması için Fernando'ya ne olması gerekiyordu. Olcay'ın yaptıkları ortada... Olan bizimkilere oldu. Sadece bir iki hata değil ki. Maçta yaşadığımız hakem hatalarından sonra Cenk'in isyanı gayet normal. Çocuğa katılıyorum. Ben de benzer şeyler düşünüyorum" diyerek Ergün'e destek verdi.

ÖZBEK SAHAYA İNDİ

Dün Florya'ya giderek hem sportif direktör Cenk Ergün'le hem teknik direktör İgor Tudor ile biraraya gelerek art arda toplantılar yapan Dursun Özbek bugüne kadar yaptığı totemden de vazgeçeceğini açıkladı. Bir süredir maçlara gitmeyen Dursun Özbek bu haftadan itibaren karşılaşmalara gideceğini açıkladı.

Dursun Özbek de çileden çıktı! Hakemlere isyan etti... ile ilgili etiketler Galatasaray hakem Dursun Özbek cenk ergün isyan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.