Durdurulan otobüste 160 kaçak yakalandı...

Anadolu otoyolundaki bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, yasa dışı yollarla ülkeye giren 3'ü kadın, 3'ü bebek 160 kişiyi yakaladı.

Anadolu otoyolundaki bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, yasa dışı yollarla ülkeye giren 3'ü kadın, 3'ü bebek 160 kişiyi yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Bayraktar Jandarma Karakolu Komutanlığı ekipleri, Anadolu otoyolunda bir otobüsün içerisinde çok sayıda yolcu olduğu ihbarı üzerine Hasan Kurtman idaresindeki 01 Z 1002 plakalı otobüsü, Gölyaka gişelerinde durdurdu.

Otobüs içerisinde inceleme yapan ekipler, otobüste bulunan Afganistan, Pakistan, Özbekistan uyruklu 3'ü bebek, 3'ü kadın, 160 kişinin yasa dışı yollarla ülkeye girdiğini belirledi.

Ekipler, kaçakları otobüsle Bayraktar Jandarma Karakolu Komutanlığı'na götürdü.

Bu sırada kaçaklardan 3'ü fenalaşarak Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yakalanan kaçaklar, daha sonra iki ayrı otobüsle Gümüşova Spor Salonu'na götürüldü.

Öte yandan, Ağrı'dan yola çıkan otobüste bulunanların İstanbul'a gitmek üzere bir şirkete 3'er bin lira para verdiği öğrenildi.

Durdurulan otobüste 160 kaçak yakalandı... ile ilgili etiketler Düzce kaçak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.