Durant ve Chris Paul takımlarını bırakmadı!

NBA'de son iki yılın şampiyonu Golden State Warriors, Kevin Durant; Warriors'un Batı Konferansı'ndaki en büyk rakibi Houston Rockets ise Chris Paul ile yeni sözleşme konusunda anlaştı.

Golden State Warriors, 1 yılı opsiyonlu olmak üzere son iki yılda NBA Finallerinin En Değerli Oyuncusu (MVP) Kevin Durant ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Durant, 2018-19 sezonu için 30 milyon Dolar alacak. Sonraki sezon bu rakamı 31 milyon Dolar'a çıkarabilecek Durant, takımda bir yıl daha kalabilecek.

Golden State Warriors'un Batı Konferansı'ndaki en büyük rakibi Houston Rockets, oyun kurucu pozisyonundaki Chris Paul ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. Serbest oyuncu statüsünde masaya oturan Paul, 4 yıl için 160 milyon Dolar'lık kontrata imza attı.

Chris Paul de anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurdu. 33 yaşındaki oyuncu, bu sezon 587 maçta 18.6 sayı ve 7.9 asist istatistikleriyle oynadı. Ancak baldırındaki sakatlık nedeniyle Golden State ile oynanan Batı Konferansı finalinin son iki maçında takımını yalnız bıraktı.

İki oyuncu resmi olarak yeni sözleşmeleri ancak 6 Temmuz'dan sonra imzalayabilecek.

Durant ve Chris Paul takımlarını bırakmadı! ile ilgili etiketler NBA chris paul kevin durant
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.