Durant rekor kırdı, Warriors seriyi bitirdi!

Los Angeles Clippers'ı deplasmanda 129-110 mağlup eden Golden State Warriors, playoff ikinci turuna yükseldi.

NBA'de Batı Konferansı ilk turunda Los Angeles Clippers ile karşılaşan normal sezon lideri Golden State Warriors, rakibinin sahası Staples Center'da çıktığı eşleşmenin altıncı maçta Kevin Durant'in üstün performansı ile turladı.

129-110'luk galibiyet alan Golden State'te Kevin Durant playoff kariyer sayı rekorunu kırdı ve tam 50 sayı attı. Stephen Curry ona 24 sayıyla destek verirken, Draymond Green ise 16 sayı 14 ribaund 10 asist ile triple double yaptı.

LA Clippers cephesinde ise Danilo Gallinari 29, çaylak Shai Gilgeous-Alexander ise 22 sayı attı.

Seriyi 4-2 kazanan Golden State, Utah Jazz'ı eleyen Houston Rockets ile ikinci turda eşleşti.

İlk yarıda 38 sayı attığı maçı 50 sayıyla tamamlayan Durant hakkında konuşan takım koçu Steve Kerr, "Hayatımda gördüğüm en iyi performanslardan birisiydi. İnanılmaz bir silah çünkü onu savunmak imkansız." dedi.

Durant rekor kırdı, Warriors seriyi bitirdi! ile ilgili etiketler NBA Golden State Warriors Houston Rockets Los Angeles Clippers Utah Jazz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.