Dünyayı sarsan pedofili skandalı: Obama ve Clinton'ın da adı geçiyor

Amerika başta olmak üzere tüm dünya “ Pizza Gate” skandalını konuşuyor. Clinton’un destekçisi olan James Alefantis’ın sahip olduğu pizzacının paravan olduğu ve uzun bir pedofili zincirinin kilit noktasında bulunduğu iddiaları ortaya çıktı.

Dünyanın işgalci gücü Amerika iğrenç bir skandal iddiasıyla çalkalanıyor. Söz konusu skandalda eski Amerika Başkanı Barack Obama'dan Hillary Clinton'a kadar birçok ismin adı geçiyor. Çocuk istismarcılığının hangi boyutlara ulaştığının ve Batı'nın iğrençliğinin kanıt sayılabilecek belgelerle ortaya atılan iddialardaki skandal, Batı'da büyük tartışmalara yol açarken şu ana dek iddia edilenleri yalanlayacak herhangi bir açıklama yapılmadı.

BLOGLAR VE SOSYAL MEDYADA TARTIŞILIYOR

Belçika'nın bir kasabasında kaybolan kız çocuklarıyla ilgili olarak başlayan olaylar zincirinde Amerika'nın önemli sermaye sahiplerinin adı geçerken söz konusu iddialar istihbarat birimlerinden medyaya kadar uzanan bir sansürle karşılaşıyor. Tüm sansür uğraşlarına rağmen iğrenç skandal özellikle bloglar ve sosyal medya üzerinden tartışılıyor.

Söz konusu skandal çocuk istismarcılığından da öte çocuklara işkence ederek tecavüz etmek, insan kesip onun can çekişmesini izlemek gibi aklın almayacağı durumları da içeriyor.

NEDEN PİZZA GATE?

Söz konusu skandala "Pizza Gate" adının verilmesinin sebebi ise iğrenç skandalı organize eden kişinin meşhur bir pizzacı olması ve ünlülerin tüm yazışmalarda pizza kodlarını kullanması olarak ifade ediliyor.

CLINTON’IN KAMPANYA DANIŞMANI ORGANİZE EDİYOR İDDİASI

Birçok ünlünün ve sermaye sahibinin adının geçtiği skandala ilişkin yer alan belgelerde Hillary Clinton'ın Amerika başkan adaylığı sürecinde kampanya danışmanı olan John Podesta'nın, ticaret ve yüksek bürokrasi çevresinden kimselerle "Comet Ping Pong" adında bir pizzacıda düzenlenecek "pedofili" organizasyonuna ilişkin mail alışverişi yapıldığı belirlendi.

SOROS’A UZANAN İDDİALAR

Öte yandan ortaya çıkan bir diğer belge ise söz konusu skandalların organizatörü yani pizzacının sahibi olan James Alefantis adındaki şahsın Georges Soros'la da ilişki ağına sahip olduğu yönünde.

Georges Soros'un en büyük bağışçısı olduğu "American Bridge Pac"ın geçmişte "Comet Ping Pong" ile maddi ilişkilerinin olması Pizza Gate skandalına Geroges Soros'u da

ortak ederken, skandalın Batı medyasında sansüre uğramasının sebeplerinden biri olarak bu durum gösteriliyor.

OBAMA’NIN DA ADI GEÇİYOR

Söz konusu skandalda Hillary Clinton, Georges Soros gibi ünlü isimlerin yanı sıra Amerika Başkanı Barack Obama'nın da adı geçiyor. Skandala ilişkin belgelere göre Obama'nın geçmişte "Comet Pizza"ya bağışta bulunduğu ortaya çıktı. Öte yandan pizzacıya yollanan bir e-postada Obama'nın, özel bir parti için, Chicago'dan Washington'a 65 bin dolarlık pizza sipariş ettiğinden söz ediliyor.

Kaynak: Milli Gazete

Dünyayı sarsan pedofili skandalı: Obama ve Clinton'ın da adı geçiyor ile ilgili etiketler pizza gate Obama Clinton
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.