Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler

Bu insanlık dışı görüntüler Avrupa'dan... Bir gece yarısı Ceuta sahillerine çıkan 5 bine yakın Faslı göçmenle şoka uğrayan İspanya'dan inanılmaz görüntüler geldi. Dünyayı ayağa kaldıran videoda, İspanyol güvenlik birimlerinin, karaya çıkmak isteyen göçmenleri coplarla döverek denize attığı görülüyor.

Bir gece yarısı Ceuta sahillerine çıkan 5 bine yakın Faslı göçmenle şoka uğrayan İspanya'dan inanılmaz görüntüler geldi. Dünyayı ayağa kaldıran videoda, İspanyol güvenlik birimlerinin, karaya çıkmak isteyen göçmenleri coplarla döverek denize attığı görülüyor.

İspanya Dışişleri Bakanlığı, Ceuta sınırından yasa dışı giriş yapan göçmenlerin Fas'a geri gönderilmeleri hususunda gerekli önlemleri aldıklarını açıklamıştı. O önlemlerin ne olduğu bu video ile ortaya çıktı. Cueta ve Fas arasındaki sınırda önlem alan İspanya güvenlik güçleri, karaya çıkmak isteyen göçmenlere şiddet uygulayarak, üçer beşer denize döktü. Yukarı çıkmak isteyen göçmenlere askerlerden set çeken İspanya, yorgun ve sırılsıklam olan Faslıların yakarışlarına aldırış etmedi.

Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler

BİR GÖÇMENİN CANSIZ BEDENİ KARAYA VURDU

İspanya ile Fas arasında yaşanan diplomatik krizin etkisiyle Fas'tan İspanya'nın Ceuta kentine geçen düzensiz göçmenlerin sayısı artmaya devam ediyor. İspanya güvenlik güçleri Cueta ve Fas arasındaki sınırda önlem aldı. Bölgede alınan önlemler artırılırken bir göçmenin cansız bedenine ulaşıldı.

Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler ile ilgili etiketler İspanya faslı göçmenler ceuta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.