Dünyanın ilk ve tek e-beste platformu “MUSIWARS” Las Vegas'ta görücüye çıktı

Sanat dünyasında büyük ses getirmesi beklenen “MUSIWARS” İstanbul Ticaret Odası desteğiyle Las Vegas’ta Türkiye’yi temsil etti.

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Las Vegas Convention Center’da düzenlenen, dünyanın en büyük şirketlerinin katılım gösterdiği Mobile World Congress’te Türkiye’den müzik endüstrisine ivme getirecek bir Türk girişimi olan MUSIWARS da katılım sağladı. İlk lansmanını Amerika’da yapan MUSIWARS, katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. MUSIWARS’un Kurucusu ve CEO’su Oğuzhan Toracı ile Kurucu Ortağı ve Baş Hukuk Müşaviri Av. A. Atakan Karataş, Las Vegas’ta Türk Bayrağı açtı.

Dünyanın ilk ve tek e-beste platformu “MUSIWARS” Las Vegas'ta görücüye çıktı

İstanbul Ticaret Odası'nın “Türkiye Milli İştiraki” kapsamında gerçekleşen organizasyonda; geçen yıl Milli Otomobil TOGG, Türkiye’yi uluslararası bu arenada temsil ederken, 2022 yılında bu onur Türk girişimi olan MUSIWARS tarafından gururla taşındı.

Las Vegas’taki konuşmasında Oğuzhan Toracı, “Böyle bir etkinlikte diğer katılımcılarla birlikte Türkiye’yi temsil etmek hiç şüphesiz bizim için oldukça değerli. MUSIWARS’un sadece ülkemiz için değil, Türkiye’den çıkan bir girişim olarak tüm dünyadaki müzikal aktivitelerin dijitalleşmesi konusunda bir öncü olduğuna inanıyoruz” dedi.

Av. A. Atakan Karataş ise, “Sanatın, hukuk ve bilişimle buluştuğu MUSIWARS
platformunda; en büyük teknoloji şirketlerinin katıldığı MWC gibi dünyaca ünlü bir etkinlikte MUSIWARS’un da yer aldığını görmek bizleri çok memnun etti. Las Vegas’da gördüğümüz yoğun ilgi MUSIWARS’un yakın zamanda Türkiye’de ve Dünya’da ses getireceğine olan inancımızı güçlendirdi.” şeklinde ifade etti.

Dünyanın ilk ve tek e-beste platformu “MUSIWARS” Las Vegas'ta görücüye çıktı


“MUSIWARS” HAKKINDA

COVID-19 sürecinin birçok sektörde yarattığı olumsuz etki müzik endüstrisinde de yıkıcı sonuçlara sebep olmaya devam ederken “Dünyayı Müzik Kurtaracak” mottosuyla yola çıkan MUSIWARS, pandemi şartlarının neden olduğu bu olumsuz atmosferi kökünden değiştirmeye geliyor. Yenilikçi yaklaşımıyla genç yaşta başladığı gazetecilik kariyerine teknoloji alanında bir girişimci olarak devam eden Oğuzhan Toracı, Yazılım Mühendisi R. Barış Taşkıran ve Avukat A. Atakan Karataş müzikendüstrisinin sürdürülebilir büyümesi, gelişimi ve teknik altyapının güçlendirilmesi için dünyanın ilk ve tek e-beste platformu MUSIWARS’u kurdular.

 

Dünyanın ilk ve tek e-beste platformu “MUSIWARS” Las Vegas'ta görücüye çıktı ile ilgili etiketler ABD Amerika
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.