Dünyanın en zengin kulübü haline gelen Newcastle United, Mauro Icardi'yi alıyor

Suudi Arabistan veliaht prensi Mohammed bin Salman tarafından satın alınan Premier League kulübü Newcastle United, bir anda dünyanın en zengin futbol kulübü haline gelmişti. Siyah-Beyazlılar transferde ilk bombayı Mauro Icardi'yi alarak patlatmaya hazırlanıyor.

Suudi Arabistan kraliyet ailesi mensubu Mohammed bin Salman'ın sahibi olduğu bir yatırım şirketine satılan Newcastle United'ın hangi yıldızları kadrosuna katacağı merak ediliyor. Premier League ekibi ilk hamleyi Mauro Icardi'yle yapmak üzere...

Suudi Arabistan veliaht prensi, savunma bakanı ve Kral Selman'ın oğlu unvanınlarını taşıyan Mohammed bin Salman'ın 300 milyon poundu aşan bir yatırımla satın aldığı İngiliz kulübü, PSG'nin Arjantinli santrforu Icardi'nin peşinde. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre, 28 yaşındaki yıldızın transferi için girişimler başladı.

200 MİLYON STERLİNLİK TRANSFER YAPILACAK

"Saksağanlar" lakaplı kulübün önümüzdeki üç yıl içinde Finansal Fair Play kurallarını ihlal etmeden kadrolarını güçlendirmek için 200 milyon sterlinin üzerinde harcama yapabilecek durumda oldukları hesaplanmaştı.

2020 yazında İnter'den Paris devine 50 milyon euro bonversile transfer edilen Mauro Icardi için Juventus ve Tottenham Hotspur da devredeydi. Önümüzdeki günlerde bu üç takım arasında transfer savaşı yaşanabilir.

Serie A devi İnter formasıyla 219 maçta 124 gol attıktan sonra 2019'da PSG'ye kiralık olarak katıldı. Neymar, Kylian Mbappe, Lionel Messi ve hatta Edinson Cavani gibi isimlerle müthiş bir rekabete giren Icardi, fazla süresi alamamasına rağmen 72 maçta 36 gol kaydetti.

Newcastle United ise Premier League'de şu an 9. sırada ve golcü seçenekleri arasında Callum Wilson, Joelinton ve Dwight Gayle bulunuyor.

Dünyanın en zengin kulübü haline gelen Newcastle United, Mauro Icardi'yi alıyor

 

Dünyanın en zengin kulübü haline gelen Newcastle United, Mauro Icardi'yi alıyor ile ilgili etiketler Newcastle United PSG Mohammed Bin Salman Mauro Icardi premier league
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.