Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın çalışanı Shivon Zilis'ten gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı

Son dönemde Twitter'ı satın alma süreciyle gündemden düşmeyen ve farklı kadınlardan 7 çocuğu bulunan Elon Musk ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı. 50 yaşındaki Tesla ve SpaceX CEO'sunun, babası olduğu bilinen çocuk sayısı 9'a yükseldi. Haberde Musk'ın şirketlerinden birinde çalışan üst düzey yöneticiden ikizleri olduğu ifade edildi.

Yeni mahkeme belgelerine göre Elon Musk, 2021 yılında yapay zeka şirketi Neuralink'te üst düzey yönetici olan Shivon Zilis'ten iki çocuk sahibi oldu. Musk’ın bilinen çocuklarının sayısı 9'a yükseldi. Bunlardan beşi ilk eşi Justine Musk'tan ve ikis Grimes olarak bilinen şarkıcı Claire Boucher'dan.

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın çalışanı Shivon Zilis'ten gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı

MAHKEMEYE DİLEKÇE VERDİLER

Insider tarafından elde edilen ve Çarşamba günü yayınlanan mahkeme belgelerinde paylaşıldı. Belgelerde Musk ve Zilis'in ikiz bebeklerinin isimleri, babalarının soyadına sahip olacak, ve annelerinin soyadı ise göbek adlarının bir parçası olarak eklenecek. Dilekçe, bebeklerin doğduğu Teksas eyaletinde mahkemeye verildi ve hakim tarafından onaylandı. Zilis'in, Musk ve Boucher'ın ikinci çocuklarını taşıyıcı aracılığıyla dünyaya getirmesinden haftalar önce, Kasım 2021'de doğum yaptığı bildirildi.

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın çalışanı Shivon Zilis'ten gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı - Resim : 2

İŞ DÜNYASININ YÜKSELEN YILDIZI

Diğer taraftan, 36 yaşındaki Zilis Kanada'da doğdu. Zilis, IBM'de ve daha sonra bir risk sermayesi fonu olan Bloomberg Beta'da çalışmadan önce Yale'de ekonomi ve felsefe okudu.

Genç kadın, beş yıldır Musk'ın insan-makine arayüzleri yaratmayı amaçlayan nöroteknoloji firması Neuralink'te operasyonlar ve özel projeler direktörü olarak çalışıyor. Zilis, ayrıca yapay zeka dünyasında yükselen bir yıldız olarak kabul ediliyor ve Forbes'in 30 yaş altındaki 30 etkili isim listesinde yer aldı.

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın çalışanı Shivon Zilis'ten gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı - Resim : 3

Öte yandan, Musk daha önce, insanların daha fazla çocuğu olmazsa “medeniyetin çökeceğini” iddia ederek doğum oranını artırmayı destekledi.

"ÜZERİME DÜŞENİ YAPIYORUM"

Geçenlerde ABD'de düşen doğum oranıyla ilgili olarak Twitter'da “Yani, üzerime düşeni yapıyorum” paylaşımını yaptı. Diğer taraftan, yakın bir zamanda Musk’ın kızlarından biri, “Biyolojik babamla hiçbir şekilde bağımın kalmasını istemiyorum” diyerek soyadını değiştirmek ve Musk ile yasal olarak ilişkisini kesmek için başvuruda bulundu.

(NTV)

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın çalışanı Shivon Zilis'ten gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı ile ilgili etiketler Tesla Shivon Zilis elon musk Neurolink SpaceX CEO
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.