Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor

ABD'nin Maine eyaletinde bulunan 'Dünyanın en yalnız evi' satışa çıktı. Çevresinde komşunun bulunmadığı evin banyosu da bulunmuyor. Ev için istenen bedel ise 339 bin dolar (yaklaşık 5 milyon TL) oldu.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en kuzeydoğusunda bulunan New England bölgesindeki Maine eyaletindeki “dünyanın en yalnız evi” satışa çıkarıldı.

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor

Wohoa Körfezi'nde bulunan mülk, körfezin ve çevresindeki Atlantik Okyanusu'nun kesintisiz 360 derecelik manzarasını sunarken, tek odası bulunan ev için istenen bedel ise 339 bin dolar (yaklaşık 5 milyon TL).

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor - Resim : 2

İlana çıkarılan evde banyo bulunmazken ev, “her şeyden gerçekten uzaklaşmak ve doğanın içine dalmak isteyen biri için ideal” ifadeleriyle tanımlandı.

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor - Resim : 3

Evin herhangi bir komşusu bulunmazken, ilanda “Duck Ledges Adası tamamıyla sunuluyor. Dünyada hafta sonunu geçirmek için daha iyi bir yer yok” denildi.

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor - Resim : 4

 

Dünyanın en yalnız evi satışa çıktı: Banyosu ve komşusu bulunmuyor ile ilgili etiketler ABD ev ada satış fiyat dünyanın en yalnız evi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.