Dünyanın En Güzel Kokusu filmi konusu nedir? İşte Dünyanın En Güzel Kokusu oyuncuları!

Bu akşam STAR TV ekranlarında yayınlanacak Dünyanın En Güzel Kokusu filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Dünyanın En Güzel Kokusu filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Dünyanın En Güzel Kokusu filmi konusu nedir? İşte Dünyanın En Güzel Kokusu oyuncuları!

Dünyanın En Güzel Kokusu filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Dünyanın En Güzel Kokusu filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Dünyanın En Güzel Kokusu filmi konusu nedir? İşte Dünyanın En Güzel Kokusu oyuncuları!

DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU FİLMİNİN KONUSU

Aşkın, flörtün, evliliğin tükendiğinde, yeni bir ilişki şekli bulunması gerektiğine inanan, ilişkiye doymuş şarkı sözü yazarı bir adam, Hakan ve o adamın en iyi arkadaşı, zor zamanlarında hep yanında olan bir kadın, Derya... Karşılarına kim gelse sığ kalır, ilişki yaşamak ve evlilik onları zorlar. Öte yandan her ikisi de giderek büyüyen bir çocuk özlemi duymaktadır. Ve bir gün Hakan, ikisinin evlenip bir çocuk yapmalarını teklif eder. Her şey gelenek ve göreneklere uygun olacak, çocuk olduktan sonra ise bugünün ilişkilerine inanmayan bu iki insan ayrılacak, özlem duydukları tek varlık olan çocuklarına kavuşacaklardır. Derya'yı zorlar bu teklif, önce kabul etmez; ancak bir gün ne olduysa gelip bu teklifi kabul ettiğini söyler.

DÜNYANIN EN GÜZEL KOKUSU OYUNCULARI

Rıza Kocaoğlu, Tuba Ünsal, Burak Altay

Dünyanın En Güzel Kokusu filmi konusu nedir? İşte Dünyanın En Güzel Kokusu oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.