Dünyanın düz olduğunu kanıtlamak isterken yere çakıldı! 'Çılgın Mike'ın feci ölümü...

'Düz Dünyacı' olarak tanınan ve 'Çılgın' lakaplı ABD'li Mike Hughes, kendini atmosfere yollamaya çalışırken öldü.

Dünya'nın düz olduğuna inanan ve bunu kanıtlamak için daha önce de kendi ürettiği roketle kendini atmosfere fırlatan 'Çılgın' lakaplı Mike Hughes benzer bir girişim sonucu hayatını kaybetti.

64 yaşındaki ABD'li Hughes, Kaliforniya eyaletinde bulunan Barstow'da ev yapımı ve buharla çalışan roketiyle kendini havaya fırlattı ancak roket inişte yere çakıldı. Olay yerinde bulunan ve Hughes'ın iş partneri Waldo Stakes, arkadaşının ölümünü doğruladı.

Dünyanın düz olduğunu kanıtlamak isterken yere çakıldı! 'Çılgın Mike'ın feci ölümü...

Discovery Channel sitesinde açıklamaya göre Hughes bu fırlatma işlemini yeni programları 'Homemade Astronauts' (Ev Yapımı Astronotlar) için hayata geçirmişti. Hughes'ın roketle birlikte yer küreden 1.5 km uzaklaşmayı hedefliyordu.

Dünyanın düz olduğunu kanıtlamak isterken yere çakıldı! 'Çılgın Mike'ın feci ölümü... ile ilgili etiketler ABD düz dünya roket
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.