Dünyanın beklediği dizi, Türkiye’de de yayına girdi! İşte The Last of Us oyuncu kadrosu

bakanlik-satilan-260-bin-arac-icin-stokculuga-karsi-inceleme-baslatti

Dijital yayın platformlarından biri olan HBO Max’ın 2023 yılının başında yayına soktuğu The Last of Us dizisi, bir oyundan uyarlanan konusu ile çok merak ediliyordu. Türkiye’de de yayına girme kararı alan The Last of Us dizisi için HBO Max, BluTV ile anlaştı. BluTV’den ilk bölümü yayınlanan The Last of Us dizisi, son zamanların en çok ilgi gören yabancı yapımlarından biri olmayı çok kısa süre içerisinde başardı.

Oyunlardan sinemaya ya da dijitale uyarlanan çok sayıda yapım olsa da The Last of Us dizisi, biraz daha özel. 2013 yılında Naughty Dog tarafından geliştirilen aynı isimli oyundan uyarlanan The Last of Us dizisinin konusu bilimkurgu içermesi nedeniyle de seyircisinin gönlünü fethetmeyi başardı. Sadece konusu ile değil, oyuncularıyla da dikkat çeken The Last of Us dizisinin ilk bölümü tam 4,7 milyon izleyiciye ulaştı.

THE LAST OF US DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

BluTV’den yayına giren The Last of Us dizisinin elde ettiği 4,7 milyonluk izlenme; 2010 yılından bu yana en büyük ikinci açılışını yapan HBO dizisi oldu. 2013 yapımı video oyununa dayanan konusu ile dikkatleri üzerine çeken The Last of Us dizisi, BluTV’de de beklenenden daha çok ilgiyle izlendi.

Tıpkı oyunundaki gibi, medeniyeti büyük ölçüde yok eden bir felaket sonrasını konu alan The Last of Us dizisi, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) uzun bir yolculuğa çıkan genç Ellie ile Joel’in hikayesini seyirci ile buluşturuyor. The Last of Us dizisinin finali ise, şimdiden pek çok seyirci için merak konusu.

THE LAST OF US DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Dünyanın beklediği dizi, Türkiye’de de yayına girdi! İşte The Last of Us oyuncu kadrosu

Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Naughty Dog, The Mighty Mint ve Word Games tarafından ortaklaşa olarak üretilmiş olan The Last of Us dizisi, Craig Mazin ve Neil Druckmann tarafından kaleme alındı. Müziklerimi Gustavo Santaolalla tarafından bestelenen The Last of Us dizisinin oyuncuları ise şu şekilde:

  • Pedro Pascal (Joel)
  • Bella Ramsey (Ellie)
  • Gabriel Luna (Tommy)
  • Anna Torv (Tess)
  • Nico Parker (Sarah)
  • Merle Dandridge (Marlene)
  • Nick Offerman (Bill)
  • Murray Bartlett (Frank)
  • Storm Reid (Riley)
Dünyanın beklediği dizi, Türkiye’de de yayına girdi! İşte The Last of Us oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler The Last of Us dizi oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.