Dünyalar Çarpışıyor filminin konusu nedir? Dünyalar Çarpışıyor filminin oyuncuları kimlerdir?

27 Mart Cumartesi günü Show TV yayın akışında yer alan Dünyalar Çarpışıyor filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Dünyalar Çarpışıyor konusu nedir, Dünyalar Çarpışıyor oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

27 Mart Cumartesi günü Show TV yayın akışında yer alan Dünyalar Çarpışıyor adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Dünyalar Çarpışıyor adlı aksiyon filmi 2011 yılında vizyona girmiştir. Dünyalar Çarpışıyor adlı filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. Dünyalar Çarpışıyor filminin konusu nedir, Dünyalar Çarpışıyor oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Dünyalar Çarpışıyor filminin konusu ne?

Yörüngesinden sapan bir uzay aracının rotası Dünya olarak değişmiştir ve yeryüzüne çarpmasına sadece sayılı saatler kalır... Popülaritesini yitirmiş bir bilim adamı ise, dünyayı bu felaketten önleyebilecek tek kişi olacaktır.

Dünyalar Çarpışıyor filminin konusu nedir? Dünyalar Çarpışıyor filminin oyuncuları kimlerdir?

Dünyalar Çarpışıyor filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Paul Ziller

Oyuncular: Kirk Acevedo, Diane Farr, Chad Krowchuk

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yapım Yılı: 26 Mart 2011 / 1s 35dk

Dünyalar Çarpışıyor filminin konusu nedir? Dünyalar Çarpışıyor filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Dünyalar Çarpışıyor filminin konusu oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.