Dünyadaki felaketlerin nedeni Oktar'ın tutuklanmasıymış! Kedicikler uykudan hala uyanamadı

Adnan Oktar Suç Örgütü lideri cezaevindeyken, dışarıdaki müridleri de sosyal medyayı boş bırakmıyor. Özellikle Twitter'ı aktif kullanan 'Kedicik' diye tabir edilen bilinen kadın müritler, yaptıkları paylaşımlarda yaşanan felaketleri Oktar'a bağlıyor.

Suç amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel saldırı gibi suçlardan bin 75 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar, hükümlü olarak yattığı Edirne Cezaevi’nde cezasını çekmeyi sürdürüyor.

Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanan Adnan Oktar'ın 'kedicik' olarak tabir edilen müritleri ise sosyal medyada paylaşımlar yapmaya devam ediyor.


"TARİHİ BELA YAĞMURU"

Müritlerinin sosyal medya paylaşımlarına göre, Adnan Oktar'ın cezaevine girmesinin ardından Türkiye "tarihi bela yağmuruna" tutuldu!

Adnan Oktar'ın "iftira ve kumpasla" cezaevine girdiğini ve bunun Türkiye'de "büyük felaketleri" tetiklediğini savunan "kedicikler" Mehdi olduğu iddiasını hiçbir zaman reddetmeyen Oktar'a kutsiyet atfetmekten vazgeçmedi.

Twitter hesaplarında organize şekilde paylaştıkları mesajlarda, "Sayın Adnan Oktar'ın tutuklanmasının ardından Türkiye'de ve dünyada neler oluyor?" sorusunu gündeme getiren Adnan Oktar müritleri bu soruya şu yanıtları verdi;

*Temmuz 2018'den sonra tüm dünyayı alarma geçiren çekirge istilası başladı. Dünyanın birçok ülkesinden 50 milyon insanın açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalmasına neden olan çekirge istilası verilere göre 1960 yılından itibaren temmuz 2018'den sonra kriz şeklinde başlamıştır.


*Londra merkezli ekonomik saldırılar hiç durmadan devam etti.

*Doğu Akdeniz'de Türkiye karşıtı bir ittifak oluşturuldu.

*Türkiye Kıbrıs'tan çıkarılmak isteniyor.

*Arap ülkeleri Türkiye'ye düşman hale getirildi.

*Libya, Suriye ve Irak'ya Türkiye aleyhine büyük oyunlar oynanıyor.

*Yunanistan Türkiye'ye karşı kışkırtılıyor.

*PKK'ya binlerce tır silah yardımı yapılıyor, devlet haline getirilmeye çalışılıyor.

Dünyadaki felaketlerin nedeni Oktar'ın tutuklanmasıymış! Kedicikler uykudan hala uyanamadı ile ilgili etiketler Kedicik Adnan Oktar Twitter cezaevi felaket
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.