Dünyada ve Türkiye’de en çok nefret edilen uygulamalar açıklandı. İşte Türkiye’deki bir numara…

Electronics Hub tarafından yapılan bir araştırma sonucunda dünyanın en çok nefret edilen kripto para uygulamalarının tam listesi yayınlandı. Türkiye‘de ise kullanıcıların topa tuttuğu nefret edilen uygulama olarak Uphold borsasına ait uygulama seçildi.

İbrahim Acar
İbrahim Acar

Dikkat çeken veriler ağustos ayının başında Electronics Hub araştırma şirketi tarafından paylaşıldı. Bu verilere göre Twitter’ın eski CEO’su Jack Dorsey‘in sahip olduğu Block şirketi tarafından yönetilen Cash App uygulaması ABD, Kanada ve Brezilya dahil olmak üzere 29 ülkede en çok nefret edilen uygulama seçildi. Cash App uygulamasına ait kullanıcı verilerin 100 dolar karşılığında Deep Web üzerinden satışa çıkarılması geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu.

En nefret edilen kripto para uygulamaları arasında ikincilik koltuğunda ise BlockFi platformu yer alıyor. BlockFi, Singapur ve Cebelitarık da dahil olmak üzere 16 ülkede en kötü uygulama olarak oylandı. Listenin üçüncü sırasında sürpriz bir şekilde dünyanın en büyük kripto para borsası Binance‘in yer alması dikkatlerden kaçmadı. Binance borsasının uygulaması, Türkiye, Kazakistan, Danimarka’nında içerisinde yer aldığı toplamda 11 ülkede en nefret edilen kripto para uygulaması olarak seçildi.

Electronics Hub araştırmasına göre, Amerika‘da yaşayan kullanıcıların en çok nefret ettiği uygulama Cash App olarak belirtildi. Türkiye‘de ise kullanıcıların topa tuttuğu nefret edilen uygulama olarak Uphold borsasına ait uygulama seçildi.

Electronics Hub şirketi bu araştırmasında insanların belirli uygulamalar hakkında ne düşündüklerini öğrenmek için, belirlenen uygulamalarla ilgili bir grup coğrafi etiketli tweet’i ve uygulamalara playstore/app store benzeri yerlerde verilen puanları analiz etti. Ayrıca firma, Tinder‘ın ABD’nin 21 eyaletinde en çok nefret edilen uygulama olduğunu belirledi.

Dünyada ve Türkiye’de en çok nefret edilen uygulamalar açıklandı. İşte Türkiye’deki bir numara… ile ilgili etiketler Türkiye uygulama kripto para borsası en çok nefret edilen uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.