Dünyada ilk! TRT Belgesel korona savaşçılarıyla ön safları görüntüledi

Tüm dünyada hayatı durma noktasına getiren ve 2 milyon 700 binden fazla insana bulaşan koronavirüs, yayılmaya devam ediyor. Hastalık kimilerinde hafif seyretse de kimileri tedavisini yoğun bakım servisinde geçirmek zorunda kalıyor. TRT Belgesel, yoğun bakımdaki o kritik tedavi sürecini görüntüledi.

Koronavirüs (Kovid-19) görülen ülke ve bölgelerdeki vakalara ilişkin verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesine göre, dünya genelinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 190 bin 197, vaka sayısı 2 milyon 712 bin 258'e ulaştı.

Şu ana kadar dünyada virüs bulaşan 740 binden fazla insan hastalığı yenerek sağlığına kavuştu.

Hastalık kimilerinde hafif seyretse de kimileri tedavisini yoğun bakım servisinde geçirmek zorunda kalıyor.

Dünyada ilk! TRT Belgesel korona savaşçılarıyla ön safları görüntüledi

TRT BELGESEL'DEN BİR İLK

Hayatı durma noktasına getiren Kovid-19 salgınının yoğun bakım sürecini ele alan dünyadaki ilk belgesel serisi TRT Belgesel tarafından hazırlanıyor.

Hastane İstanbul: Korona”, yakında TRT Belgesel’de izleyicilerle buluşacak.

Dünyada ilk! TRT Belgesel korona savaşçılarıyla ön safları görüntüledi ile ilgili etiketler Hastane TRT Belgesel yoğun bakım Koronavirüs Korona kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.