Dünyada Buda Oldu! Kadın Yoğun Bakımdan Uyandı Şok Gerçekle Yüzleşti

Yoğun bakıma yatan kadın uyandığında şok gerçekle yüzleşmek zorunda kaldı. İyileştiğine dahi sevinemedi. Çünkü ortaya çıkanları kabul etmesi zor gibiydi. İşte yoğun bakım sonrası kadının yaşadığı dram...

2013 yılında tanışmış olduğu eşi ile yine aynı yıl içerisinde evlenen Kamylla, evlendiktan sonra bir yıl içerisinde bebek sahibi oldu. Belirli bir zaman geçtikten sonra Kamylla’ya inme iner. İnme inmesinin ardın oldukça uzun bir süre zarfı boyunca komada kalmaya devam etti. Kamylla’nın annesi, çocuğuna bakmak amacıyla sıklıkla Kamylla’nın evine gitmiştir. Ancak Kamylla komadan uyandıktan sonra, öğrenmiş olduğu gerçekler üzerine birtakım açıklamalarda bulunmuştur.

Dünyada Buda Oldu! Kadın Yoğun Bakımdan Uyandı Şok Gerçekle Yüzleşti

Eşi, kendisini bu süre boyunca iki kez ziyaret etiğini, annesinin ise hiçbir zaman yanına uğramadığını belirtmektedir. Bu durumdan oldukça mutsuz olan Kamylla, babasından komada kaldığı süre boyunca yaşanan olayları öğrenmektedir. Ancak daha sonra kendisi de yaşanan bu durumu kabullenmiş durumdadır.

Dünyada Buda Oldu! Kadın Yoğun Bakımdan Uyandı Şok Gerçekle Yüzleşti - Resim : 2

Kamylla’nın Komadayken Yaşadıkları

Babasının anlattıkları karşısında bu duruma inanmak istemeyen Kamylla, annesini telefon ile arayarak yaşanan olayları kendisinden duymak istemiştir. Ancak annesinden, eşi ile çok mutlu olduğu sözlerini işiten Kamylla, büyük bir şaşkınlığa uğramıştır. Komada kaldığı süre zarfında annesi ile eşi birlikte olarak Kamylla’ya hayatının şokunu yaşatmışlardır.

Dünyada Buda Oldu! Kadın Yoğun Bakımdan Uyandı Şok Gerçekle Yüzleşti - Resim : 3

Annesi ile eşinin birlikte olmasının yanında, kendisini hastanede görmeye de bir kere gelmemiştir. Annesi çocuğa bakarken Kamylla’nın eşi ile aralarında duygusal bir yakınlık kuruluyor. Daha sonra, yaşanan bu durum daha da ileri noktalara taşınarak evlilik düşünülüyor. Annesi ile eşinin aralarında bulunan yakınlaşma sonucunda evlilik yapılıyor.

Dünyada Buda Oldu! Kadın Yoğun Bakımdan Uyandı Şok Gerçekle Yüzleşti - Resim : 4

Kamylla’nın Annesi İle Eşinin Evliliği

Yapılan bu evlilik sonrasında ise aile ilişkilerinde büyük bir değişiklik yaşanmıştır. Kamylla’nın gerçek annesi artık üvey konumunda, eşi ise üvey babası konumuna yerleşmiştir. Kamylla’nın babası ise böyle bir durum karşısında, Kamylla ile aynı duyguları paylaşıyor. Dünyada yaşanan bu durum oldukça şaşkınlıklar izlendi.

Pek çok kişi açısından bu durum etik bulunmamaktadır. Ancak Kamylla’nın yaşamış olduğu Brezilya’da bu tarz durumlar büyük bir şaşkınlık yaratmamaktadır. Yaşanan bu ilginç olayı normal bir haber gibi okuyanların sayısı oldukça fazla oranlardadır. Her insan yaşadığı coğrafyanın kültüründen izler taşır ve karşılaşılan bu durumlarda verilen tepkiler ona göre farklılık gösterir. Yaşanan bu durum ilerleyen zamanlarda küçük çocuğun psikolojisini olumsuz etkileyebilir.

Dünyada Buda Oldu! Kadın Yoğun Bakımdan Uyandı Şok Gerçekle Yüzleşti ile ilgili etiketler yoğun bakım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.