Dünyaca ünlü yönetmenden Burcu Biricik açıklaması!

Camdaki Kız Nalan karakteriyle şu sıralar gündemden düşmeyen oyuncu Burcu Biricik Netflix dizisi Fatma ile yine çok konuşuluyor. Sosyal medyada gün boyu konuşulan Camdaki Kız Nalan Burcu Biricik'e bir övgü de dünyaca ünlü yapımcı yönetmen Kristina Klebe'den geldi.

Şu sıralar Kanal D dizisi Camdaki Kız ile hayranlarının karşısına çıkan güzel oyuncu Burcu Biricik son olarak Netflix dizisi Fatma ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Netflix'te yayınlanan Fatma dizisinin başrolünde oynayan Burcu Biricik hakkında en çok konuşulan ise dünyaca ünlü yönetmenin Burcu Biricik hakkında söylediği sözler oldu.

BURCU BİRİCİK NETFLİX DİZİSİ FATMA İLE SES GETİRDİ

Güzel oyuncu Burcu Biricik, Kırmızı Oda dizisi ile başladığı yolculuğuna Camdaki Kız Nalan olarak devam ediyor. Son olarak ise Netflix'te yayınlanan Fatma dizisi ile birlikte kariyerinin zirvesinde.

DÜNYACA ÜNLÜ YÖNETMENDEN BURCU BİRİCİK AÇIKLAMASI

Amerikalı yapımcı, yönetmen ve yazar Kristina Klebe yeni netflix şovu Fatma'da Burcu Biricik'i seslendirdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ise Burcu Biricik'i seslendirmenin onurunu yaşadığını ifade etti.

 

 

Dünyaca ünlü yönetmenden Burcu Biricik açıklaması! ile ilgili etiketler Kanal D Burcu Biricik Netflix fatma Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.