Dünyaca ünlü yönetmen İstanbul'a geliyor!

Her yıl daha da büyüyerek, Türkiye’nin önemli festivalleri arasına girmeyi başaran Boğaziçi Film Festivali, bu yıl 7. kez düzenleniyor. Türk Hava Yolları'nın sponsor olduğu festival, 18-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Büyük organizasyon, 25 ülkeden toplam 83 filme ev sahipliği yapıyor.

Her sene İstanbullu sinemaseverleri buluşturduğu filmlerle adından söz ettiren Boğaziçi Film Festivali, bu yıl da çok konuşulacağa benziyor.

Daha önce Robert Mckee, Bela Tarr gibi isimleri konuk eden festival, Uluslararası Yarışma bölümüne başkanlık eden Filipinli yönetmen Brillante Mendoza’nın yanı sıra bu yıl, Güney Kore sinemasının en önemli yönetmenlerinden Kim Ki Duk’la da Bosphorus Film Lab kapsamında bir araya gelecek. Festival sponsoru Türk Hava Yolları, ünlü yönetmen Duk'un İstanbul'a gelişini Twitter hesabından duyurdu.

İşte o paylaşım;

Dünyaca ünlü yönetmen İstanbul'a geliyor!

Dünyaca ünlü yönetmen İstanbul'a geliyor! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları Güney Kore Sinema boğaziçi film festivali kim ki duk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.