Dünyaca ünlü yapımcı ajan çıktı!

Leonardo di caprio'nun ödüllü filmi the Revenant'ın yapımcısı,Net serveti 5.1 milyon dolar olan Dünyaca ünlü İsrailli iş adamı ve Hollywood 'un başarılı ismi Arnon Milchan’ın İsrail’in gizli servisi Mossad adına casusluk yaptığı ortaya çıktı.

Meir Doron ve Joseph Gelman tarafından kaleme alınan “Confidential: The Life of Secret Agent Turned Hollywood Tycoon Arnon Milchan” isimli Milchan’ın biyografi kitabında ünlü yapımcının İsrail’in nükleer programı için ekipman satın alma amacıyla Mossad’ta çalıştığı belirtildi.

IMG_3520

Milchan’ın Mossad’a girişinin de Şimon Peres tarafından olduğu bildirildi.

Milchan'nın medyada İsrail ajanı olduğu daha önce ortaya çıkmış ve çeşitli iddialarla güçlenmisti.Ünlü yapımcı bu iddiaları reddetti.

IMG_3519

Biyografinin yazılışı esnasında yazarlar Doron ve Gelman ile görüşerek yanlışları düzeltmesi de hakkındaki casusluk iddialarını direk olmasa da ilk kez doğruladığı şeklinde yorumlandı.

Milchan, “Dövüş Kulübü, Mr. and Mrs. Smith, Gece ve Gündüz” gibi filmlerin yapımcısı olarak biliniyor.

Dünyaca ünlü yapımcı ajan çıktı! ile ilgili etiketler İsrail İngiliz MOSSAD leonardo di caprio gizli servis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.