Dünyaca ünlü şarkıcı Inna kar fırtınası nedeniyle Çorlu'da mahsur kaldı

Yeni şarkısı ‘Up’ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye’ye gelmek için yola çıkan 35 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Inna'nın uçağı, İstanbul’u felç eden kar fırtınası nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kaldı. Gerçek adı Elena Alexandra Apostoleanu olan ve sahne adı Inna ile tanınan şarkıcı korku dolu anlar yaşadı.

Romanya’da “Dansın Kraliçesi” olarak anılan ve sık sık konser vermek için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü şarkıcı Inna yoğun kar yağışı nedeniyle Çorlu'da mahsur kaldı.

Yeni şarkısı "Up"’ın çalışmaları için Romanya'dan Türkiye’ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Inna'nın uçağı, İstanbul’u felç eden kar fırtınası nedeniyle Çorlu’ya inmek zorunda kaldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna kar fırtınası nedeniyle Çorlu'da mahsur kaldı

KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Yolların kapanması nedeniyle Çorlu’da kalan ünlü şarkıcı Inna, kar engeli yüzünden korku dolu anlar yaşadı. İstanbul’da çeşitli TV ve radyo programlarına katılması beklenen Inna’nın programı kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.


''TÜRKİYE'DE BİR YERDE GÜVENDEYİM''

Hava şartları nedeniyle Çorlu inmek zorunda kalan Inna, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafında "Bu fotoğrafta İstanbul'da olduğumu göstermeliydim. Ama olmadı. Türkiye'de bir yerde güvendeyim. Fakat yorgunum" dedi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna kar fırtınası nedeniyle Çorlu'da mahsur kaldı


Ayrıca Inna’nın sosyal medyada Çorlu diye Çorum yazması dikkatlerden kaçmadı.

Inna yeni yılın ilk konserini Erciyes Winter Fest kapsamında Türkiye'ye gelerek Erciyes'te vermişti. Ünlü şarkıcı 4 gün burada kalmış ve kayak yapmıştı.

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna kar fırtınası nedeniyle Çorlu'da mahsur kaldı ile ilgili etiketler Çorum inna kar yağışı kar fırtınası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.