Dünyaca ünlü şarkıcı Datça'ya demir attı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı eşi Ayda Field ve çocukları Rose, Charlton Valentine, Colette Josephine ve Beau Benedict ile geçtiğimiz günlerde Bodrum'a tatile gelmişti. Ünlü yıldız şimdi ise 3 tekne ile Datça'ya demir attı.

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı Ayda Field ile 2011'de evlenmişti. Çift çocukları; Rose, Charlton Valentine, Colette Josephine ve Beau Benedict ile geçtiğimiz günlerde Bodrum'a tatile gelmişti.

Şimdi rotalarını Datça'ya çevirdiler. Lüks teknelerini, Mesudiye Ovabükü Savana Hotel'in açıklarına demirlediler. Bir tekne personeli, habercilere karşı nöbet tuttu ama başarılı olamadı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Datça'ya demir attı!

Üç tekne ile Datça'ya çıkarma yapan çift, eğlenceli anlar yaşadı. Robbie Williams, Beşiktaşforması imzaladı.

Teknede misafir de ağırlayan ünlü karıkoca daha sonra denizin tadını çıkardı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Datça'ya demir attı! - Resim : 2

Çiftin tatili bir süre daha devam edecek. Bodrum, Datça, Marmaris ve Göcek koylarını gezdikten sonra Yunan adası Mykonos'a gidecekler.

Dünyaca ünlü şarkıcı Datça'ya demir attı! - Resim : 3

Dünyaca ünlü şarkıcı Datça'ya demir attı! ile ilgili etiketler tatil Datça robie williams
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.