Dünyaca ünlü şarkıcı Billy Porter hastalığını itiraf etti

Emmy’de En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan ilk siyahi eşcinsel olarak tarihe geçen dünyaca ünlü 51 yaşındaki oyuncu, şarkıcı ve stil ikonu Billy Porter, 14 senelik sessizliğini bozarak HIV pozitif olduğunu açıkladı.

Sıra dışı kırmızı halı kostümleriyle tanınan Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Billy Porter, 2007 yılında kendisine HIV pozitif teşhisi konduğunu duyurdu.

"ANNEMDEN BİLE SAKLADIM"

51 yaşındaki Porter, yaptığı açıklamada, bu sırrı annesi dahil hemen hemen herkesten sakladığını itiraf ederken, 14 yılın utanç içinde geçtiğini belirtti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Billy Porter hastalığını itiraf etti

"AYRIMCILIKTAN KORKTUM"

Porter, “Bir yaşam kurmak ve kariyer sahibi olmak için çalıştım. Hastalığım bilinseydi bunları yapabileceğime emin değilim. Zaten ayrımcılık yapılan bir meslek icra ederken, bunun bilinmesi, insanların bana karşı ayrımcılık yapmasının başka bir yolu olacaktı” diye konuştu.

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Billy Porter hastalığını itiraf etti ile ilgili etiketler HIV Billy Porter Oscar ödüllü Oscar ödüllü oyuncu ödüllü oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.