Dünyaca ünlü sanatçı havalimanında çırılçıplak soyularak tacize uğradı!

Dünyaca ünlü soprano Pretty Yende, Paris Ana Havalimanında gözaltına alındı. Karanlık bir odada gözaltına alınan sanatçı, odada kaldığı süre boyunca tacize uğradığını ve polislerin çıplak arama yaptığını duyurdu.

Fransa'da dünyaca ünlü soprano Pretty Yende'ye karanlık bir odada çıplak arama yapılması büyük tepkiye neden oldu. Fransız yetkilileri “ırkçılık ve taciz“le suçladı.

Sanatçı serbest kaldıktan sonra sosyal medya hesabından isyan etti

“KÖTÜ MUAMELE, IRKÇILIK, PSİKOLOJİK İŞKENCE VE SÖZLÜ TACİZ“

Facebook ve Instagram'daki yayınlarında Yende, havaalanı polisinin cep telefonu da dahil olmak üzere eşyalarına el koyduğunu ve onu havaalanında bir “saklama hücresine” götürdüğünü söyledi.

"SOYULDUM VE BİR SUÇLU GİBİ ARANDIM”

The Guardian haberine göre; Yende, Champs-Élysées Tiyatrosu'ndaki La Sonnambula'da başrol oynamak için Paris’e geldi.

Fransada karanlık bir odaya gözaltına alınan sanatçı, odada kaldığı süre boyunca tacize uğradığını ve polislerin çıplak arama yaptığını duyurdu. Fransız yetkilileri “ırkçılık ve taciz“le suçladı.

Dünyaca ünlü sanatçı havalimanında çırılçıplak soyularak tacize uğradı! ile ilgili etiketler Havalimanı Taciz soprano
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.