Dünyaca ünlü Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahları Aestheticistanbul'a katıldı

Uluslararası Canlı Cerrahi Sempozyumu'na dünyanın önde gelen plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahinin ünlü ve değerli isimleri katıldı. 3 gün süren Aestheticistanbul 2021'de, 18 cerrahi operasyon ve 12 bilimsel sunum gerçekleştirildi.

Fairmont Hotel Quasar’da 24-26 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Uluslararası Canlı Cerrahi Sempozyumu'nda dünyanın önde gelen plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahinin ünlü ve değerli isimleri 3 gün süren Aestheticistanbul 2021’de bir araya geldi.

Sempozyuma 12 farklı ülkeden yüzden fazla Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı ve asistanları katılım gösterdi. Hibrid gerçekleşen Aestheticistanbul sempozyumunda canlı yayın desteği ile gerçekleşen cerrahi operasyonları dünyanın her yerinden katılımcılar dilekdileri yerden izleyebildiler.

Dünyaca ünlü Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahları Aestheticistanbul'a katıldı

3 GÜNDE 18 CERRAHİ OPERASYON, 12 BİLİMSEL SUNUM

Üç gün boyunca dünyanın dört bir yanından gelen duayen Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahlar yüz gençleştirme, rinoplasti, vücut şekillendirme, gözkapağı, göğüs estetiği gibi dönemin son trendlerinin yer aldığı 18 farklı cerrahi operasyon gerçekleştirdiler. Aestheticistanbul kapsamında gerçekleşen canlı cerrahi operasyonların yanı sıra plastik estetik cerrahinin yeni trendleri ile dünyada kullanılan en yeni tekniklere dair 12 bilimsel sunum gerçekleşti.

Dünyaca ünlü Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahları Aestheticistanbul'a katıldı - Resim : 2

Geçmiş yıllardaki sempozyumlardan farklı olarak bu sene ISAPS (The International Society of Aesthetic Plastic Surgery-Uluslararası Plastik Estetik Cerrahi Derneği) tarafından akredite edilen Aestheticistanbul 2021 Sempozyumu’nun Onursal Başkanlığını ünlü Prof.Dr. Foad Nahai’nin yaptığı sempozyumun uluslararası fakülte başkanlığında Dr. Aris Sterodimas, yerel başkanlığında ise Prof. Dr. Cenk Şen yer aldı.

Dünyaca ünlü Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahları Aestheticistanbul'a katıldı - Resim : 3

Dünyaca ünlü Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahları Aestheticistanbul'a katıldı ile ilgili etiketler Aestheticistanbul Uluslararası Canlı Cerrahi Sempozyumu plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi Foad Nahai
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.