Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

Peaky Blinders dizisindeki rolü ile hafızalara kazınan 52 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Helen McCrory, kanser hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun ölüm haberini duyuran eşi Damian Lewis, "Yaşadığı gibi öldü" ifadelerini kullandı.

Üç Harry Potter filminde rol alan ve son olarak Peaky Blinders dizisindeki Polly Gray Shelby rolü ile hafızalara kazınan 52 yaşındaki Helen McCrory, kanser hastalığı sebebiyle hayatını kaybetti. McCrory'nin ölüm haberini eşi aktör Damian Lewis, Twitter'da yaptığı paylaşımda duyurdu.

"YAŞADIĞI GİBİ ÖLDÜ"

Eşi için "güçlü ve güzel kadın" ifadelerini kullanan Lewis mesajında, şunları dile getirdi: "Yaşadığı gibi öldü, korkusuzca. Onu seviyoruz ve ona sahip olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu biliyoruz."

Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti!

HELEN MCCRORY HAKKINDA 

Helen Elizabeth McCrory,  1968 yılında dünyaya geldi.  Genellikle televizyon dizileri ile tanınmış olan McCrory, Londra Sanat Üniversitesi Drama bölümü mezunudur. Lucky Jim (2003), Charles II: The Power and The Passion (2003) televizyon dizilerinde rol almıştır.

1 Nisan 2006'da Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi Bellatrix Lestrange rolü için seçilen McCrory, hamileliği nedeniyle bu projede yer alamamıştı. Buna rağmen serinin 6. filmi olan Harry Potter ve Melez Prens'de Bellatrix Lestrange'in kardeşi Narcissa Malfoy'u canlandırmıştır.Ayrıca Doctor Who'da The Vampires of Venice bölümünde Rosanna karakterine de hayat verdi.

 

Dünyaca ünlü oyuncu hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat Helen McCrory Peaky Blinders
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.