Dünyaca ünlü oyuncu hırsızlıkla suçlanıyor! Bir anne ve üç çocuğunu silahlarla dolu evde barındırdığı iddia edildi!

Adı sık sık adli olaylarla anılan dünyaca ünlü oyuncu Ezra Miller, şimdi de Vermont'taki bir eve gizlice girerek hırsızlık yaptığı iddialarıyla gündemde... Başarılı isim Mart ayından bu yana, taciz iddiaları ve pek çok olayla adından söz ettirmişti.

Flash dizisinin yıldızı aktör Ezra Miller, bu kez Vermont'taki bir evden içki çalmakla suçlanıyor

29 yaşındaki Miller ağır hırsızlıkla yargılanacak. Yeni yayınlanan bir polis raporuna göre, ünlü isim, bu yılın başlarında Stamford'daki bir evden birkaç şişe alkol çalmakla suçlanıyor.

YARGILAMA 26 EYLÜL'DE VERMONT YÜKSEK MAHKEMESİ'NDE OLACAK

The Flash” yıldızı, iddia edilen hırsızlık sırasında evde olmayan ev sahiplerinin kayıp şişeleri, 1 Mayıs'ta polise bildirmesinin ardından suçlandı. Güvenlik kayıtlarını incelediği müteakip bir soruşturmada, polisler Miller'ı suçlamasına yol açtı.

Polis, üç aydan fazla bir süre aradığı Miller'ı 7 Ağustos'ta yakaladı. Yargılanma, 26 Eylül'de Vermont Yüksek Mahkemesi'nde olacak.

Dünyaca ünlü oyuncu hırsızlıkla suçlanıyor! Bir anne ve üç çocuğunu silahlarla dolu evde barındırdığı iddia edildi!

BİR ANNE VE ÜÇ KÜÇÜK ÇOCUĞU UYUŞTURUCU VE SİLAHLARLA DOLU EVDE BARINDIRIYOR

Haziran ayı sonlarında Rolling Stone, Miller'ın bir anne ve üç küçük çocuğunu uyuşturucu ve silahla dolu olduğu iddia edilen Vermont çiftlik evinde barındırdığını açıklamıştı.

 

Dünyaca ünlü oyuncu hırsızlıkla suçlanıyor! Bir anne ve üç çocuğunu silahlarla dolu evde barındırdığı iddia edildi! ile ilgili etiketler Hırsızlık Ezra Miller
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.