Dünyaca ünlü modelden kan donduran itiraf!

Leonardo Di Caprio ile yaşadığı aşkla adını duyuran Brezilyalı model Gisele Bündchen, yıllar boyunca depresyonla mücadele ettiğini belirterek, kendisini öldürmeyi düşündüğünü itiraf etti.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre en çok kazanan modellerden birisi olan Gisele Bündchen, yeni çıkacak biyografi kitabında çarpıcı itiraflarda bulundu. Yıllarca depresyonla uğraştığını ve intihar etmeyi bile düşündüğünü söyleyen 38 yaşındaki Bündchen, gülümsemesinin “profesyonellik gereği” olduğunu söyledi.

"HİSSETTİĞİM EN KÖTÜ ŞEYDİ"

Bündchen’in yeni kitabında dikkat çeken açıklamalar şöyle:

“Yüzümdeki gülümseme gösteri içindi. Oysa yıllar boyunca depresyonla mücadele ettim. Kendimi güçsüz hissediyordum. Dünyanız gittikçe küçülüyor ve siz nefes alamıyorsunuz. Bu benim hayatım boyunca hissettiğim en kötü şeydi.

Dünyaca ünlü modelden kan donduran itiraf!

Her şey beni öldürmek istiyordu. Önce uçaklardı, sonra asansörler. Ardından tüneller, oteller, çekim yapılan stüdyolar ve arabalar geldi. Sonra bunlara benim kendi evim de eklendi. Her şey bir kafes haline geldi. Ben de o kafesin içinde birazcık hava için çırpınan bir hayvana dönüştüm. Bir çıkış yolu göremiyordum ve bir gün daha bu şekilde hissetmeye dayanamıyordum.

HER ŞEY DI CAPRIO YÜZÜNDEN

Sigara içiyordum. Bir gün içinde bir şişe şarap ve bol bol kahve tüketiyordum. Hepsini bir günde bıraktım. Eğer bir şey hayatımda soruna yol açıyorsa onları bırakırım gider.

Bu karamsar ruh haline Leonardo Di Caprio ile ilişkim sırasında girdim. Sigara ve içkiden uzaklaşma kararı verdiğim sırada ilişkimi de bitirdi. Di Caprio, beni yalnız hissettiriyordu."

Dünyaca ünlü modelden kan donduran itiraf! - Resim : 2

Dünyaca ünlü modelden kan donduran itiraf! ile ilgili etiketler Gisele Bündchen leonardo di caprio
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.