Dünyaca ünlü model Naomi Campbell'den şaşırtan açıklama

50 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz model Naomi Campbell, pandemi sürecinde yaptıklarını anlattı. Campbell, bir dergiye verdiği röportajda "Aslında koronavirüse teşekkür edebilirim; çocukluğumda bana işlenen şeyleri geri getirdiği için" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, Interview Dergisi'ne konuştu. 50 yaşındaki yıldız, pandemi döneminde evde yemek yaptığını dile getirdi.

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell'den şaşırtan açıklama

Samimi açıklamalarda bulunan Naomi Campbell, "Her işimi kendim hallediyorum. Tıpkı annem ve anneannem tarafından öğretilen gibi. Aslında koronavirüse teşekkür edebilirim; çocukluğumda bana işlenen şeyleri geri getirdiği için..." ifadelerini kullandı.


"İNANMIYORUM, HİSSEDİYORUM"

2021 yılı ile ilgili düşüncelerini dile getiren model, "Anlamamız gereken son birkaç şey kaldığını düşünüyorum. Hiçbir şey bir gecede yok olmaz fakat ilk çeyrekte bu konuyu kapatmamız gerekir. Sonrasında harika bir yılın bizi beklediğinden şüphem yok. Aslında ben bunun olacağına inanmıyorum; olacağını hissediyorum. Asıl mesele de bu" dedi.

 

"KENDİMDEN ÇOK KÜLTÜRÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM"

Öte yandan Naomi Campbell, geçtiğimiz aylarda kapak olduğu Vogue Dergisi'ne ırkçılık hakkında konuşmuştu.

Campbell, "Geçmişte insanların beni ırkçılığı mazeret olarak kullanmakla suçlamasını istemedim. Bu nedenle gençken yaptığım bazı şeylerin ırkım için kötü olduğu söylendi. Ancak, şu an karar verirken kendimden çok kültürüm ve ırkımı daha fazla düşünüyorum" demişti.

"IRKÇILIKLA BAŞA ÇIKILMALI"

Pek çok dergide siyahi olduğu için yer almadığını söyleyen ünlü model, "Irçılığı bastırmak yerine ortaya çıkarıp, ırkçılıkla başa çıkmalılar" şeklinde konuşmuştu.

DERGİYE KAPAK OLAN İLK SİYAHİ KADIN

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell, 1988’de Vogue’a kapak olan ilk siyahi kadın olma özelliğini taşıyor.

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell'den şaşırtan açıklama ile ilgili etiketler Naomi Campbell pandemi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.