Dünyaca ünlü isim Türkiye'ye geldi, iki bacağını birden kırdı!

Estetik operasyonları için Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü isim Katie Price, talihsiz bir kaza sonucunda iki bacağını da kırdı.

Türkiye'de tatiline devam eden İngiliz şarkıcı ve manken Katie Price, bir kaza geçirdiğini ve iki bacağını da kırdığını Instagram sayfasında yaptığı paylaşımla takipçilerine duyurdu.

İKİ BACAĞI DA ALÇIDA

Price son görüntülendiğinde ise iki bacağının da alçıda olmasıyla şaşırttı. Bir arkadaşı, şezlongda güneşlenen Price'a büyük bir buket çiçek getirdi.

UZUNCA BİR SÜRE ALÇIDA KALACAK

Tekerlekli sandalyede çekilen fotoğraflarını paylaşan Price, doktorunun kendisine 3 ya da 6 ayda iyileşeceğini söylediğini belirtti.

Dünyaca ünlü isim Türkiye'ye geldi, iki bacağını birden kırdı!

TAKİPÇİLERİNE SORDU

Price, Instagram üzerinden takipçilerine tekerlekli sandalye ya da scooter bulabileceği yerleri sordu.

SIK SIK BIÇAK ALTINA YATIYOR

Price, İstanbul'da son olarak 5 farklı yerinden ameliyat oldu. İngiliz şarkıcı, yüz kaldırma, göz kapağı, kaş uygulaması, karın toparlatma ve Brezilya kalçası operasyonları geçirdi.

Dünyaca ünlü isim Türkiye'ye geldi, iki bacağını birden kırdı! - Resim : 2

 

Dünyaca ünlü isim Türkiye'ye geldi, iki bacağını birden kırdı! ile ilgili etiketler estetik Türkiye katie price
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.