Dünyaca ünlü güzel Gigi Hadid, güzellik sırlarını tek tek açıkladı! İşte o sırlar

Güzelliği ve başarıları ile dikkat çeken isimlerden biri olan Gigi Hadid, geçtiğimiz gün bir röportaj verdi. Verdiği röportajda Gigi Hadid, güzellik sırlarını açıkladı.

Güzel kalmak ya da güzelleşmek sanıldığı kadar kolay değil, biliyoruz! Ancak güzelleşmenin ilk adımı hiç kuşkusuz çok iyi bir cilt bakım rutini. Sağlıklı bir cildin daha parlak ve eşit tonda göründüğü kuşkusuz olacağı için iyi bir cilt bakım rutini olduğunuzdan çok daha güzel görünmenizi sağlayabilir. Ancak, cilt bakım rutinlerinin düşmanı olan sivilceler her an baş gösterebilir. Böyle durumlarda Gigi Hadid’in yöntemini deneyin.

27 yaşındaki Filistin asıllı model Gigi Hadid, geçtiğimiz aylarda anne olmuş ve bu nedenle de aile hayatıyla sıkça merak edilmeye başlanmıştı. Aile hayatının kapılarını takipçilerine sık sık açan Gigi Hadid, çok merak edilen cilt bakım rutinine ilişkin ilk kez konuştu. Sivilce ve akneler ile nasıl mücadele ettiği sorusuna yanıt veren Gigi Hadid, gizli silahını milyonlara söyledi.

GİGİ HADİD, GÜZELLİK SIRLARINI AÇIKLADI

Dünyaca ünlü güzel Gigi Hadid, güzellik sırlarını tek tek açıkladı! İşte o sırlar

Güzelliği ile tüm gözleri üzerine çeviren dünyaca ünlü isimlerden biri olan Gigi Hadid, verdiği son röportajda güzellik sırlarını açıkladı. Özellikle sivilce ve aknelerden kurtulmak için yaptıklarını merak edenler için paylaşan Gigi Hadid, annesinin tarifine işaret etti. Annesinin kendine öğrettiği diş macunu yöntemini hala kullandığını söyleyen Gigi Hadid, şöyle konuştu:

“Açıkçası önemli olan cildi temiz tutmak ki makyaj yapılabilir olsun. Ayrıca asla kaşlarıma dokunmam. Annem bana geceleri yatarken sivilcelerimin üzerine biraz diş macunu sürmeyi öğretti. Sivilceler için asla başka bir şey kullanmam.”

GİGİ HADİD’İN METODU OLDUKÇA KOLAY

Son derece kolay bir yöntem olan diş macunu ile sivilce veya akneleri geçirmek, aslında hemen hemen herkesin bildiği bir yöntem. Bu tüyoyu annesi Yolanda Hadid’ten almış olan Gigi Hadid, yöntemin uygulanışına ilişkin de bir açıklama gerçekleştirdi.

Gigi Hadid’in gerçekleştirdiği açıklamaya göre, sivilce veya akne lekesini diş macunuyla kapattıktan sonra, üzerine az miktarda nemlendirilmiş bir kağıt mendil kapatmak gerekiyor. Bu sayede sivilcenin kuruması, cildin ise nemli kalması sağlanabilir. Bir süre bekledikten sonra, nemli bir bez ile diş macununu silebilirsiniz.

Dünyaca ünlü güzel Gigi Hadid, güzellik sırlarını tek tek açıkladı! İşte o sırlar ile ilgili etiketler Gigi Hadid Makyaj
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.