Dünyaca ünlü güreşçi Hulk Hogan’dan üzücü haber

Ring adı Hulk Hogan ile tanınan Amerikalı güreşçi Terry Gene Bollea'nın sağlık durumuyla ilgili yaşanan gelişme sevenlerini üzdü. Hogan'ın yakın zamanda sırtından geçirdiği bir ameliyat sonrası ayaklarını hissedemediği öğrenildi.

Asıl adı Terry Gene Bollea olan 69 yaşındaki Amerikan güreşi yıldızı Hulk Hogan'ın sağlık durumuyla ilgili gelen haber hayranlarını endişelendirdi. Hogan'ın kendisi gibi güreşçi olan arkadaşı Kurt Angle, geçirdiği sırt ameliyatından sonra Hogan'ın vücudunun alt kısmındaki hisleri kaybettiğini ve dolaşmak için baston kullanmak zorunda kaldığını söyledi.

 

YÜRÜMEK İÇİN BASTON KULLANMAK ZORUNDA

Yanlışlıkla bazı sinirlerinin kesilmiş olabileceği ifade edilen Hogan'ın artık bastonla dolaşmak zorunda kaldığı kaydedildi.

Angle yaptığı açıklamada, "Hogan yine sırtından ameliyat oldu. Alt vücudunun sinirleri kesilmişti. Alt vücudunu hissedemiyor, bu yüzden dolaşmak için baston kullanmak zorunda kalıyor. Bastonu ağrıları olduğu için kullandığını sanıyordum. Sırtında hiçbir ağrı yok. Hiçbir şeyi yok. Hiçbir şey hissetmiyor. Yani artık bacaklarını hissetmiyor, bu yüzden bastonla yürümek zorunda kalıyor" ifadelerini kullandı.

hulk hogan


HULK HOGAN HAKKINDA

11 Ağustos 1953 doğumlu olan Terry Gene Bollea, IGN'ye göre Hogan "dünyadaki en tanınmış güreş yıldızı ve 1980'lerin en popüler güreşçisidir." Hogan profesyonel güreş kariyerine 1977'de başladı, ancak 1983'te Dünya Güreş Federasyonu'na (WWF, şimdiki WWE) imza attıktan sonra dünya çapında tanındı. Hogan, 1982 yapımı Rocky III'teki kötü adam rolüyle başlayarak geniş bir oyunculuk kariyerine sahiptir. Birçok filmde ve televizyon şovunda yer almıştır. Hulk Hogan en çok tanınmış profesyonel güreşçilerdendir. Profesyonel güreşi dünyaya tanıtan en iyi isimlerden birisidir. 2015 yılında kızının sevgilisine yaptığı ırkçı yorumları yüzünden WWE'den atılmıştır.

Dünyaca ünlü güreşçi Hulk Hogan’dan üzücü haber ile ilgili etiketler Hulk Hogan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.