Dünyaca ünlü fotoğrafçı Atatürk'ün huzurunda!

Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş doğup büyüdüğü kent olan Ankara'yı ziyaret etti. Alaş'ın sosyal medya paylaşımları beğeni rekoru kırdı.

Tüm dünyaya parmak ısırtan işlere imza atan ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, doğup büyüdüğü Ankara'yı ziyaret etti. Annesiyle de özlem gideren Alaş, gezisini de Instagram hesabından paylaştı.

"SAYGI VE GURURLA"

Alaş, en son paylaşımını ise Anıtkabir'den "Saygı ve gururla" notuyla paylaştı. Bu paylaşım, özellikle Türk takipçilerini heyecanlandırdı.

Annesiyle el ele çekilen bir fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşarak Ankara ziyaretine sosyal medya sayfasında yer veren Alaş, 14 yaşına kadar yaşadığı evi ve o dönemdeki çocukluk arkadaşlarını da dünyanın dört bir yanındaki ünlü dostlarına tanıtmış oldu.

88cd3e2b-6dd6-42e5-becf-9fa1fe06169b

'ANAM' ETİKETİYLE PAYLAŞTI!

Ankara'nın dört bir yanından çektiği fotoğraflara sayfasında yer veren Alaş, son olarak da annesinin kendisi için hazırladığı sürpriz erken doğum günü partisinden bir fotoğraf paylaştı. Annesinin kırmızı balonlar ve Mert yazısıyla süslediği bir odada çektiği fotoğrafını paylaşırken de #anam etiketini kullandı.

8584f7d2-1dcd-461c-9d5b-a4863aa04df1

MADONNA, KİM KARDASHİAN GİBİ İSİMLERLE YAKIN DOST!

Ortağı Marcus Piggot ile birlikte dünyanın son dönemdeki en gözde fotoğrafçılarından biri olan Mert Alaş'ın yakın dostları arasında Madonna, Irina Shayk, Kim Kardashian gibi ünlüler bulunuyor.

7befc620-54bf-4d8d-bfe0-b3478eaa9be5

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Atatürk'ün huzurunda! ile ilgili etiketler Mert Alaş Ankara Anıtkabir Türkiye fotoğraf Instagram annesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.