Dünyaca ünlü efsane sporcu Leandro Lo, Brezilya'da başından silahla vurularak öldürüldü

Japonya kökenli dövüş sporu jiu jitsuda tüm zamanların en başarılı sporcularından Brezilyalı Leandro Lo, Sao Paulo’da bir gece kulübünde başından vurularak öldürüldü. Olayın ardından yapılan açıklamada doktorlar, ünlü sporcunun beyin ölümünün gerçekleştiğini duyurdu. Lo'yu öldüren polis memuru teslim oldu. İşte detaylar...

Brezilyalı jiu-jitsu dünya şampiyonunun avukatı, 33 yaşındaki müvekkilinin vurularak beyin ölümü gerçekleştiği ilan edildikten sonra öldüğünü doğruladı.

Ortaya çıkan bilgilere göre cinayet Lo ve polis memuru Henrique Otávio Oliveira Velozo arasındaki bir tartışma sonucu gerçekleşti. Kafasına gelen kurşunlar 8 kez dünya şampiyonu olan sporcunun ölümüne neden oldu.

Olay yerinden kaçan Velozo daha sonra polise teslim oldu. Lo, 2011'den beri spora hükmediyordu ve 8 dünya şampiyonluğu kazandı. Bu rekorlar onu tüm zamanların en süslü jiu-jitsu dövüşçülerinden biri yaptı.

33 yaşındaki şampiyon dövüşçü bu yılın başlarında Kaliforniya'da başka bir dünya şampiyonası kazandı.

Dünyaca ünlü efsane sporcu Leandro Lo, Brezilya'da başından silahla vurularak öldürüldü

 

Dünyaca ünlü efsane sporcu Leandro Lo, Brezilya'da başından silahla vurularak öldürüldü ile ilgili etiketler Brezilya Leandro Lo
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.