Dünyaca ünlü boksörün kız kardeşi, Kapadokya’da karantinaya alındı!

Dünyaca ünlü boksör Amir Khan’ın kız kardeşi Mariyah Khan, İngiltere’den Türkiye’ye son uçakla gelmesinin ardından Kapadokya’da koronavirüs ile mücadele kapsamında karantinaya alındı.

Dünyaca ünlü boksör Amir Khan’ın kız kardeşi Mariyah Khan iki arkadaşı ile birlikte İngiltere’den İstanbul’a sefer yapan son uçakla geldi. İstanbul’un ardından Kapadokya bölgesine arkadaşları ile birlikte gelen Mariyah Khan, İngiltere’den Türkiye’ye uçakla gelen yolculardan birinin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Nevşehir’de karantinaya alındı.

Dünyaca ünlü boksörün kız kardeşi, Kapadokya’da karantinaya alındı!

İl Sağlık Müdürlüğü görevlilerince koronavirüs testi yapılan Mariyah Khan daha sonra ise Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kredi Yurtlar Kurumunda karantinaya alındı.

DHA

Dünyaca ünlü boksörün kız kardeşi, Kapadokya’da karantinaya alındı! - Resim : 2

 

Dünyaca ünlü boksörün kız kardeşi, Kapadokya’da karantinaya alındı! ile ilgili etiketler Kapadokya boksör amir khan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.