Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, uçakta yanındaki yolcuyu yumrukladı!

ABD'li dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, uçağı adeta ringe çevirdi. İddiaya göre bir hayranın kendisiyle fotoğraf çektirme talebini reddetmesiyle başlayan gerginlik, Tyson'ın yolcuyu defalarca yumruklamasıyla son buldu. Yolcunun suratındaki izler ve o görüntüler internette kısa sürede yayıldı.

ABD'li dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, San Francisco Uluslararası Havalimanı'ndan Florida'ya da uçması planlanan uçakta bir yolcuyu yumrukladı.

SELFİE KAVGASI

Yaşananları başka bir yolcu kayıt altına alırken, yaşadığı gergin dakikaların da ayrıntılarını anlattı. Tyson'ın bir yolcu ile selfie çektiğini söyleyen tanık, ardından arkasında otururken 55 yaşındaki başka bir yolcu ile sohbet ettiğini anlattı.

DEFALARCA YUMRUKLADI

Daha sonra ortalığın bir anda karıştığını belirten tanık, Tyson'ın yanındaki yolcuya saldırdığını, defalarca yumrukladığını söyledi.

Yaşanan olayın ardından yolcunun kafasındaki yumruk izleri kameralara yansıdı.

 

Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, uçakta yanındaki yolcuyu yumrukladı! ile ilgili etiketler uçak Kavga mike tyson tyson yolcu yumruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.