Dünyaca Ünlü Alman Futbolcu Gönlünü Türk Güzele Kaptırdı!

Dünyaca ünlü Alman futbolcunun gönlünü bir Türk güzel kaptırması konuşuluyor. Spor dünyasına bomba gibi düşen habere göre Almanya'da oynadığı dizi ve filmlerle tanınan Gizem Emre sevgilisini açıkladı.

Futbolcu ve oyuncu aşklarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez Almanya'da yaşanan birliktelik Bundesliga'ya da damga vurcak cinsten.

Bild'de yer alan habere göre Almanya'da gösterime giren ve 170 milyon Euro hasılat yapan "Fack ju Göhte" filminin başrol oyuncularından 26 yaşındaki Gizem Emre Alman futbolcu Christopher Lenz ile birlikte.

Dünyaca Ünlü Futbolcu Gönlünü Türk Güzele Kaptırdı

İkili ortak bir arkadaşları vasıtası ile tanıştı. "Tanışmamızın ardından çok çabuk şekilde anlaştığımızı fark ettik diyen" Lenz, ilişkilerinin Union Berlin'den Frankfurt'a transfer olmadan önce Berlin'de başladığını söyledi.

Dünyaca Ünlü Alman Futbolcu Gönlünü Türk Güzele Kaptırdı!

Birlikte bir ev tuttuklarını ancak ilişkilerini ilk kez birlikte oldukları bir fotoğrafla kısa süre önce duyurduklarını belirten Frankfurtlu oyuncu, "Çok göz önünde olmayı istemiyoruz" diye konuştu.

Dünyaca Ünlü Alman Futbolcu Gönlünü Türk Güzele Kaptırdı! - Resim : 2

 

Dünyaca Ünlü Alman Futbolcu Gönlünü Türk Güzele Kaptırdı! ile ilgili etiketler Aşk futbolcu gizem emre
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.